© Ronald Jansen

Bezoek mystiek en mooi Münsterland

Alles voor een heerlijke vakantie of weekendje weg

Kindvriendelijk Münsterland

Er met de kinderen op uit? Het Münsterland in de grensregio is dé ideale bestemming. Er is zoveel te beleven in zwemparadijzen als Bahia in Bocholt, speeltuinen als Kettelerhof, de dierentuin van Münster of het Klippklappkindermuseum in Oelde. Het enige vraagstuk is voor welke activiteiten jullie gaan kiezen. Succes!

Fiets- en wandelroutes voor iedereen

Op de fiets zie je nog eens iets. In het Münsterland fiets je over grensen, langs rivieren, bossen, kastelen en steden. Maak het zo uitdagend maken als je zelf wil.

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek meer fiets- en wandelroutes in het Münsterland.

Droomkastelen, vestingwerken en prachtige parken

Ontdek de kastelen van het Münsterland en hun prachtige parken. In Schloss Lembeck komt de baroktijd tot leven. Schloss Raesfeld heeft de hoogste kasteeltoren van Nordrhein-Westfalen. Schloss Ahaus schurkt tegen het centrum aan. Droomkasteel of vestingwerk: altijd indrukwekkend. Vaak zijn er prachtig aangelegde parken of tuinen rond het slot. Extra mooi!

Al het moois van Münsterland

Om te kunnen genieten, moet je weten wat er is. In het Münsterland is historie, cultuur, natuur, musea, picknickplaatsen, prachtige steden, lieflijke dorpjes, fiets- en wandelpaden, fantastische restaurants en geweldige hotels. Bekijk alle bezienswaardigheden en interessante plekken en kies dan waar je heen gaat.

Relaxed overnachten in het Münsterland

Booking.com

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.