© Ronald Jansen

Ontdek de geheimen van Duitsland

Een wereld vol natuur, cultuur en wellness

Op ontdekkingstocht over de grens

Stap in de auto en ontdek vlak over de Duitse grens een prachtige streek boordevol natuur, cultuur en wellness. Hier wandel of fiets je over eindeloze paden door dichtbegroeide bossen en historische stadjes. Je ziet middeleeuwse burchten, wilde paarden en oeroude fossielen. Kom tot rust in thermale baden en geniet op het terras van Westfaalse lekkernijen en een lokaal gebrouwen biertje.

Het geheim van buiten leven

Wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden, rodelen en kanoën: het kan allemaal in het Duitse grensgebied. Uitdagende wandelpaadjes slingeren tussen eeuwenoude bossen, en kilometerslange fietspaden voeren je door heuvels en langs rivieren. Geniet van de natuur én elkaar. Lunch in het gras met uitzicht op wilde paarden of picknick in de tuin van een kasteel.

 

© Grafschaft Bentheim Tourismus

Het geheim van puur genieten

In de kuuroorden vlak over de Nederlands-Duitse grens gaat ontspannen helemaal vanzelf. Duik hier letterlijk de natuur in en neem een bosbad. Geniet samen van de sauna, een massage en heerlijke maaltijden boordevol vitamines.

© Thomas Branse

Het geheim van schat zoeken

In de Duitse grensstreek wemelt het van de schatten. Oude steden met schitterende gebouwen, verborgen steegjes en gezellige marktjes. Middeleeuwse kastelen met enorme tuinen. En musea vol kunst en geschiedenis. Ga samen op pad en laat je verrassen! 
Na een dag vol avontuur heten de Gasthofs je van harte welkom.

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.