Gun je zelf een wellnessverwenning

Genieten in wellnesshotels in Duitsland

Volop wellneshotels

Duitsland staat bekend om haar cultuur van gezondheid. Wie kent dr. Kneipp nu niet? In de grensregio zijn veel wellnesscentra, kuurparken, kuuroorden en hotels en vakantieparken met eigen wellness te vinden. Geniet van warme zoute baden, massages en opgietingen. Hop de grens over en vergeet voor even de stress van het dagelijkse leven en kies voor een van de heerlijke wellnesshotels.

Uniek zoutwaterbad in Hotel Becker

Hotel Becker in Bad Laer ligt in het centrum van het heilzame kuuroord Bad Laer. Het kuurpark met uniek zoutwatermeer ligt op loopafstand, Wellnesscentrum Solevital op tien minuten lopen. Het hotel heeft een uitgebreid wellnesscentrum met diverse sauna's en als een van de weinige hotels in Duitsland een eigen (!) zoutwaterbron.

© Unsplash

Wellness voor een week

Jammertal Hotel Golf Spa Resort is meer een wellnesscentrum met hotel dan andersom. Er zijn zoveel sauna's, kruidenbaden, stoombaden en dergelijke dat je er bijna wel een week kan relaxen.

Ontspannen (&) overnachten

Tegen het Teutoburgerwald aangeschurkt in het kuuroord Bad Iburg ligt Landidyll Hotel zum Freden. Gastvrijheid en goed eten is een vanzelfsprekendheid bij Hotel zum Freden. Overnacht hier en bezoek het kuurpark en het Kneipp-erlebnispark in Bad Iburg. Of ga lekker bosbaden in het Teutoburgerwald. Relaxed werken aan gezondheid.

Ultiem ontspannen in 7 kuuroorden

Baden in het bos, zoute lucht inademen van een gradeerwerk, zwemmen in een zoutwaterbronnen of een dagje wellness doen. Genieten van massages, lekker eten en het buitenzijn. In een van een van de zeven kuuroorden in de Duitse grensregio worden al je wellnesswensen vervuld.

© Candeo

Gun jezelf rust

Het is goed je lichaam en geest af en toe rust te gunnen met een bosbad, een sauna, een wandeling langs een gradeerwerk of een dagje dobberen in een zoutwaterbad. Vergeet voor even de stress van het dagelijkse leven en kies voor een van de heerlijke (wellness)hotels in de grensregio.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.