Origineel overnachten in Duitsland

Bijzondere slaapplekken

Slaap in een kasteel of boswachterswoning

Bijzondere overnachtingen in Duitsland zijn er genoeg. De perfecte overnachtingsplek met je familie of vriendengroep is Schloss Ippenburg. Deze villa heeft een weids uitzicht en een heerlijk zwembad om in te plonsen. Een originele en leuke plek in Duitsland om te overnachten met kinderen is het Germanenland. Willen jullie liever sprookjesachtig overnachten? Dat kan in het groen in boswachterswoning de Alte Försterei. Of ben je fan van innovatie en moderne snufjes? Ga dan naar hotel smartel® in Ahaus.

Een biervat als bed

Zin in een unieke ervaring? In Beverland kun je in een echt robuust biervat uit de 19e eeuw slapen. Tot 1995 werd dit vat nog gebruikt. Je kunt er met vier personen slapen. De slaapplek is samen met Pott's brouwerij uit Oelde gemaakt. Helemaal leuk natuurlijk om binnenin het vat een op hout gerijpt Duits biertje te drinken. Proost!

© Pixabay
© Pixabay

Kostuums om van te dromen

Vrolijke vilt bloemen aan de muur, een schommel in de kamer en kleurrijke dierenvriendjes als woondecoraties. In Osnabrücker Land kun je slapen in het creatieve kostuumatelier van Stefanie Ludwig. Niet alleen voor de kinderen leuk, maar ook voor jullie!

© Vincent Croce

Doezelen in de Watermolen

Echt origineel overnachten in Duitsland doe je in Watermolen Bramsche Alfsee. Omringd met water en middenin het groen. Geniet van jullie ontbijtje met vers gebakken Kaiserbroodjes in de romantische wilde tuin. De Watermolen ligt op een prachtig afgelegen plek vlakbij de Alfsee en bedevaartskerk Kommende Lage.

Slapen in een Landhausvilla

Luxe overnachten met je familie en vrienden is mogelijk in de villa van Kasteel Ippenburg. Waan je een echte jonkheer bij het haardvuur met in de hand een Blaue Maus whisky en Duitse novel. Neem een frisse duik in het zwembad. De kids hebben uren waterpret. Je kunt je ogen niet afhouden van het weidse uitzicht.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.