© Ngoc Chau

De mooiste natuur in Duitsland

Actief in het groen

Opladen in de natuur

Vlakbij Nederland zijn er net over de grens in Duitsland hele mooie plekken in de natuur. Word je ook zo blij van gouden graanvlaktes, wilde paarden en groene valleien? Het Duitse grensgebied is jullie ideale vakantie om te genieten van al dat natuurschoon. Wandel en fiets over avontuurlijke paden. Een streek vol natuurgeheimen, smokkelroutes en charmante dorpjes en steden. Vergeet de riviertjes en meertjes niet om op te kanoën of varen.

Ontdek het geheim van buiten leven

Thuis de boel de boel laten en met het gezin op avontuur. In Duitsland zijn daar vlakbij Nederland genoeg mooie plekken in de natuur voor. Volg de sporen naar eeuwenoude kastelen, kano tussen fluitende watervogels en klauter over groenrijke bospaden. Natuurlijk nemen jullie je rugzak mee met zelf meegebrachte Kaiserbroodjes, die jullie aan de rand van een stromend beekje oppeuzelen.

© Vincent Croce

Wandelen in het grensgebied

Niets is zo fijn als wandelen door de mooiste natuur in Duitsland. Volg de wandelroutes en laat je meevoeren naar Duitse wijngaarden, sfeervolle stadjes en sprookjesachtige kastelen. Jullie lopen over afgelegen paden langs weidse vergezichten.

© Christoph Steinweg

Fiets door bossen en velden

Met de wind door je haar en de zon op je gezicht fietsen jullie het avontuur tegemoet. Het afwisselende landschap met diepe valleien en uitgestrekte zandvlaktes blijft verrassen. Je kijkt er werkelijk je ogen uit! Of je nu één of meerdere dagen wilt fietsen. Er is altijd wel een passende fietsroute voor jullie.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.