© Christoph Steinweg

Bett+Bike accommodaties

Perfect voor een heerlijke fietsvakantie

Geniet van een sportieve fietsvakantie

Je bent op zoek naar een geschikte accommodatie tijdens uw fietstocht? Kijk dan eens naar een accommodatie met het “Bett+Bike” logo. Fietsers zijn bij deze accommodaties van harte welkom! Uit een selectie van meer dan 100 accommodaties in het Geheim over de grens vind je altijd een geschikt hotel, pensions, jeugdherbergen, campings of vakantiewoning.

De accommodaties

Van uitstekende hotels met een bijzondere flair en sfeer tot kleine, gezellige pensions en campings aan het meer dicht bij de natuur. Bij de Bett+Bike accommodaties ben je ook voor slechts één nacht van harte welkom en staat je fiets veilig. Ontspan na een dag op de fiets in liefdevol gerestaureerde boerderijen op idyllische locaties met veel frisse buitenlucht of in historische huizen waarbij je een reis terug in de tijd maakt.

Geniet van fraaie uitzichten in vanuit je accommodatie. Een betoverende vijver, een afgelegen bos of vanaf de top van een heuvel naar beneden in de vallei. Bij Bett+Bike vind je ook verschillende bijzondere overnachtingsmogelijkheden, zoals een voormalige gevangenis, een historische slaapwagon, een slaapvat of een omgebouwde bouwwagen.

Op de website van Bett+Bike vind je een compleet overzicht van alle adressen. Klik op onderstaande links om naar desbetreffende overzichtspagina te gaan. Let op! Deze pagina's zijn alleen beschikbaar in het Duits. 

© Unsplash

Waarom een Bett+Bike accommodatie?

  • Gelegen aan de mooiste fietsroutes

  • Fietsers zijn ook voor één nacht welkom

  • Accommodaties beschikken over een eigen afgesloten fietsenstalling

  • Voor kleine reparaties is gereedschap aanwezig. Grote reparaties kunnen door een fietsmaker in buurt worden uitgevoerd

  • ’s Ochtends geniet je van een heerlijk vers "fietsersontbijt"

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.