Stedentrip in Osnabrück

Sfeervolle vredesstad in een nationaal park

Charmante stedentrip om de hoek

Zin om er samen met je gezin, familie of vrienden op uit te gaan? Vredesstad Osnabrück is een echte aanrader! Ga op zoek naar de bezienswaardigheden in de historische binnenstad van Osnabrück, struin over de typische marktjes met streekproducten en loop door de beroemde Hasestraße. Zin om te winkelen en de verhalen van de Vredesstad te ontdekken? Kom samen genieten en laat je volledig onderdompelen in deze sfeervolle Duitse stad.

Dieren spotten in de Zoo Osnabrück

Ga samen met je gezin op wereldreis in Zoo Osnabrück. Bekijk de olifanten, giraffen en andere bewoners van de Afrikaanse Savanne. Zeg hallo, tegen brijsberen Tips & Taps. Zwaai naar de rendieren en lynx op het Scandinavische Kajaneneiland. Nog energie over? Breng een bezoekje aan de apen en Sumatraanse tijgers in het Cambodjaanse Ankor Wat.

 

© Thiessen
© Angela von Brill

Tips van een local

Vraag je je af wat er te doen is in Osnabrück? Keuze genoeg! Katrin geeft je tips over de mooiste bezienswaardigheden van Osnabrück. Leer meer over de cultuurhistorie, gas shoppen en eet een Käsekuchen op het dakterras van een groot warenhuis.

© Angela von Brill

Leukste onontdekte winkelstad in Duitsland

Naast de grote ketens zijn er tal van exclusieve boetiekjes waar kaffeeliefhebbers genieten van de geur van vers gebrande bonen, technologiefans hun hart ophalen voor de nieuwste snufjes en chocolade-lovers hun vingers aflikken bij het proeven van al het lekkers. Ontdek het winkelhart rondom de Dom. Vergeet voetgangerszone “Große Straße” en winkelcentrum Kamp-Promenade met een indoor surf niet.

Wandelroute naar magisch groen

Panoramaview Osnabrück

Geniet van een grandioos uitzicht over de Piesberg.

© Achim Meurer

Laat je inspireren

Blijven slapen in Osnabrück

Sfeervol slapen in hartje centrum

Kom tot rust bij Bergmann Boardinghouse.

© Unsplash-Tamara Malaniy

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.