© Zoo Osnabrück

Zoo Osnabrück

In een oogopslag

Wereldreis in één dag: dat kan in de Zoo Osnabrück.

Jonge olifantjes in de Zoo Osnabrück: de kleine Minh-Tan is geboren!

De Zoo Osnabrück is een populaire bestemming voor gezinnen en iedereen die van dieren houdt. Tijdens een dagtocht kun je meer dan 3000 dieren en meer dan 270 verschillende soorten bewonderen in levensechte themawerelden.

Een geweldige belevenis is het dagelijks voeren van dieren en ook rondleidingen door de 23,5 hectare grote dierentuin zijn mogelijk. De entree van de Zoo Osnabrück ligt tussen € 9,50 en € 24,50 voor een dagkaart, afhankelijk van het seizoen. Je kunt natuurlijk ook een jaarkaart kopen.

Zeer de moeite waard is de eerste ondergrondse dierentuin in Duitsland die in Osnabrück te zien is. Prairiehonden, naakte molratten en allerlei soorten muizen kunnen worden ontdekt in het 500 m² grote tunnellabyrint. Andere themawerelden zijn Sanburu, Takamanda, Angkor Wat, Kajanaland, Vallei van de Grijze Reuzen, een aquarium en het Zuid- en Noord-Amerikaanse gebied. Elk gebied is uniek en geeft bezoekers het gevoel dat ze een andere wereld binnenstappen.

Op de kaart

Zoo Osnabrück
Klaus-Strick-Weg 2
49082 Osnabrück - Schölerberg
Deutschland

Tel.: +49 541 / 95105 - 0
Fax: +49 541 / 95105 - 22
E-mail:
Website: www.zoo-osnabrueck.de

Contactpersoon

Frau Jennifer Ludwig
Klaus-Strick-Weg 2
49082 Osnabrück

Tel.: +49 541 / 95105 - 51
E-mail:
Website: www.zoo-osnabrueck.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.