Leukste uitjes met kinderen

Op vakantie in Duitsland

Oneindig veel te beleven

Ben jij net zo’n stoere racer als Max Verstappen? Stap in een e-kart bij indoor Kartbaan Nettedrom. Liever spetteren in het water? Ga naar Zwemparadijs Nettebad of één van de zwemmeertjes. In Tierpark Nordhorn slapen jullie vlakbij de dierentuin. Vergeet niet de geheime schatten van Tecklenburger Land. Lukt het jullie de geocaches te vinden? Er is volop plezier met de kinderen tijdens een weekendje weg of een hele vakantie in Duitsland.

Frisse duik in de Alfsee

Clown Ati maakt er altijd een feestje van. Zijn dansjes en goocheltrucjes zijn de leukste van Alfsee! Doe je mee? Ga op ontdekkingstocht in indoor speelland of bouw een zandkasteel op het strand. Ook voor ouders en tieners is er op Vakantiepark Alfsee genoeg te doen. De echte durfals wagen een sprong in de lucht op hun wakeboard of waterski’s.

Toppen van Teutoburger Woud

Willen jij en je broertje en zusje ook weten hoe het is om op grote hoogte te zijn? Net als de vogels en insecten. Loop dan samen het boomkroonpad. Je kijkt er echt je ogen uit over de boomtoppen. Aanrader tijdens jullie weekendje weg.

© Münsterland e.V.

Klimmen, klauteren en rodelen

Sinds 1926 beleef je met de kinderen de leukste uitjes bij Sommerrodelbahn Ibbenbüren. Glij met een houten slee van de oudste baan van Duitsland. Naast de rodelbaan vind je het sprookjesbos. De magie hangt er in de lucht! Heksen, prinsessen en kabouters komen er tot leven. Klim je graag? Ga naar Klimbos Ibbenbüren. Klauter tussen bomen over netten, bruggen en surfplanken!

Leuke uitjes met kinderen naar de dierentuin

Dans met Brilpinguins in Allwetterzoo Münster

Ontdek het paardenleven in het paardenpark.

Hallo Zeehonden van NaturZoo Rheine

Loop door het apenbos en de vogelvolière.

Dappere strijders in het Teutoburger Woud

Tijdens de vakantie met kinderen of een weekendje weg in Duitsland mag je Museum und Park Kalkriese niet missen. De plek van de beroemde en spannende Varusslag. Speel samen met je broertjes en zusjes mee als echte strijder en schakel je broertjes en zusjes als hulptroepen in tijdens de Romeinen en Germanendagen. Neem jij je schild en zwaard mee?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.