© Grafschaft Bentheim Tourismus

Zoveel mooie grensbelevenissen

Geniet van een dagje Duitsland

Net over de grens is veel te beleven

Wil je weten wat er te doen is in Duitsland? Ontdek het groene grensgebied te voet, op de fiets of vanuit je kano. Rijd in je cabrio over slingerende weggetjes naar historische dorpjes en stadjes. Bezoek kastelen, dierentuinen, kuuroorden, musea en speelparadijzen. In de winkelstraatjes van Münster of Osnabrück vind je altijd het perfecte souvenirtje voor thuis! Sluit de dag af met een ijskoude Riesling op het terras.

Shopdagje in Duitsland

Het perfecte winkeluitje vind je in Duitsland net over de grens. Favoriet zijn de Altstadt van Münster en de galeries in de Marienstraße in Osnabrück. Voor de kids is indoor speelarena Melle leuk tussen het winkelen door en de Fabelhaftes begin november. De sprookjesfiguren en magische lichtjes zijn betoverend. Zin in Glühwein en Duits Gemütlichkeit? De kerstmarkt in Münster is een sfeervolle aanrader!

© Stadtwerke Osnabrück AG

Eropuit met kinderen

Net over de grens in Duitsland zijn zoveel leuke uitjes voor kinderen. Slaap vlak bij je dierenvriendjes in Tierpark Nordhorn, glij met een houten slee van Sommerrodelbahn in Ibbenbüren of beleef volop waterpret in Zwembad Nettebad.

Genieten van Duitse wellness

Wil je weten wat te doen op het gebied van wellness in Duitsland? Net over de grens vind je tal van kuuroorden waar jullie heerlijk tot rust kunnen komen. Geniet van een full body massage en sauna Aufguss. De hete lucht en sensationele geuren prikkelen je zintuigen. Het zoute mineraalrijke water is een boost voor je gezondheid!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.