© Grafschaft Bentheim Tourismus

Avontuurlijke actie in de grensregio

Karten, kanoën, klimmen en meer

De actie kan beginnen

In de grensregio zijn zoveel spannende dingen die je kan doen. Ga klimmen in de klimbossen van Ibbenbüren of Borken, karten, waterskiën of kanoën, volg een wandelpad hoog in de bomen, ga geocachen, zoek sporen van dieren of neem een hamer en zoek naar eeuwenoude fossielen in een steengroeve. ,,Ik kan niet kiezen...”

Racen als Max

Max Verstappen leerde het racen op een kartbaan. Ervaar hoe dat is op Kartbaan Nettedrom bij het Nettebad in Osnabrück. Hier scheur je met je milieuvriendelijke elektrische kart over een uitdagend parcours. Voel de adrenaline en hou je handen aan het stuur. Veel plezier!

Genoeg avontuur in Haltern am See

Voor kinderen is een dag Haltern am See niet genoeg. Blogger Vett bezocht onder meer de Stausee, Kettelerhof, het LWL-Römer Museum en uiteraard het uitdagende Klimbos Haltern am See. ,,Actie!”

© Detlef Fries

Spannend wandelen op hoogte

Een wandeling van 500 meter, op twintig meter hoogte tussen de toppen van de bomen.Dat kan in Bad Iburg op het boomkroonpad.  Zo heb je het bos nog nooit gezien. Een spannende, unieke ervaring om nooit te vergeten. Het boomkroonpad is in alle seizoenen bijzonder.

Glijden door het water

Vanaf het water heb je een andere blik op de omgeving. In een kano ben je helemaal een met de natuur en kom je volledig tot rust. In de Duitse grensregio kan je op heel veel plekken kanöen. Lang of kort. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

© Stadtmarketing Vreden

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.