Kom kamperen in Duitsland

Topcampings in het grensgebied

Slapen in het groen

Kamperen is helemaal in. In het Duitse grensgebied weten we al langer dan vandaag hoe fijn kamperen is. Campings zijn er dan ook voldoende: gezinscampings, luxueuze glampingsites, natuurcampings, naturistencampings, campings op de boerderij, in het bos, aan het water of dichtbij het centrum van leuke plaatsen. En natuurlijk volop camperplaatsen.

,,We gaan kamperen..” ,,Leuk! Wanneer vertrekken we?”

Heerlijk kamperen aan de Hertha-See

Camping Hertha-See is de ideale gezinscamping. Plons in het geleidelijk aflopende meer met zandstrand van ruim een kilometer, ga tennissen, huur een skelter of pak de fiets, wandelschoenen of de auto en trek er op uit. Kinderen hebben de tijd van hun leven op de camping in de mooie binnenspeeltuin.

Zeven topcampings presenteren zich

In het Duitse grensgebied is het heerlijk kamperen. Zeven voortreffelijk campings presenteren zich gezamenlijk onder de naam Duitsland Campings. Ze hebben een ding gemeenschappelijke: je geniet er van een heerlijke kampeervakantie.

Unieke terrassencamping

Kamperen in het groen op Camping Eurocamp, met de wandelpaden van het Teutenburgerwald voor de poort. Voor de kinderen is er een waterspeeltuin en een grote speeltuin met een bijna zestig meter lange tokkelbaan. Geniet met het hele gezin van de fruit- en notenbomen, de camping en de omgeving.

Kamperen in het Teutoburgerwald

Het Teutoburgerwald is natuurschoon, maar ook mooie oude dorpjes. Proef de geschiedenis: in het jaar 9 vochten in het Teutoburgerwald de Germanen met de Romeinen. En nog veel eerder leefden er dinosauriërs. Bezoek natuurgebied Piesberg en ontdek de geschiedenis van de mijnbouw vanaf een van de vele mooie campings in het gebied.

Volop kampeermogelijkheden

De Duitse grensregio is een fantastisch gebied voor kampeerders. Wakker worden met het geluid van de vogels. Ontbijten met uitzicht op een meer, bos, heuvel, dorp of rivier. Campings te over... Voor rustzoekers en actieve gezinnen. Met luxe of 'offgrid', voor een dagje, weekend of week. Welkom op de camping!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.