Camping Bullerby am Attersee

In een oogopslag

Als je van water en van natuur houdt, dan is camping Bullerby de ideale plek.

Deze camping vlakbij het mooie Osnabrück is prachtig gelegen tussen de bossen van het Tecklenburgerland en het Teutoburgerwoud. De 6 hectare grote Attersee is ideaal om lekker te zwemmen en te vissen, er is een grote speeltuin en in het aangrenzende natuurgebied is het heerlijk wandelen en fietsen.
Voor kinderen – en hun ouders – is het hier een paradijs; zandkastelen bouwen op het strand, zwemmen in het heldere water, zonnebaden op de ligweide, een bootje huren – er is zelfs een steiger voor modelbootjes, een visje vangen voor op de barbecue… Dit geliefde recreatiegebied heeft bovendien talloze wandel- en fietsroutes en je kunt je hier prima vermaken. Voor kinderen is de mooie speeltuin – de grootste in de omgeving – altijd een succes. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon relaxen voor je tent; de staanplaatsen op camping Bullerby zijn ruim.


Faciliteiten

Het campingterrein is ruim opgezet en naast de grote speeltuin vind je hier een midgetgolfbaan, tafeltennis en verhuur van bootjes en waterfietsen. Er is een prachtig strand met ligweide en een rondje om de Attersee is een fijne wandeling voor het hele gezin. Verder vind je op de camping een snackbar en een kiosk. Voor meer boodschappen kun je terecht in Osnabrück zelf, op een paar minuten rijden van de camping.


  • speeltuin
  • snackbar
  • kiosk (zomermaanden)
  • tafeltennis
  • midgetgolf
  • vissen
  • bootverhuur
  • camperplaatsen voor dagbezoekers

Op de kaart

Camping Bullerby am Attersee
Zum Attersee 50
49076 Osnabrück
Deutschland

Tel.: +49 541 / 124147
E-mail:
Website: attersee.campbullerby.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.