Waterplezier in de grensstreek

Pootje baden op vakantie

Waterliefhebbers in Duitsland

Glij op je wakeboard of waterski’s over het water van de Alfsee. De allerkleinsten spelen er heerlijk met modder op het strand. Liever op het gemakje vissen aan de waterkant? Ga dan naar de Kronensee. Er zijn zoveel recreatieplassen waar je heerlijk kunt surfen, zeilen, waterfietsen of zwemmen. Kanoën doe je op de kleine stille riviertjes. Voor de echte waterratten is er Zwemparadijs Nettebad met zijn spectaculaire glijbanen!

Venetië om de hoek

Tijdens jullie vakantie in Duitsland is het heerlijk genieten aan het water. Vaar in een bootje over de middeleeuwse grachten in waterstad Nordhorn. De binnenstad is een eiland omringd door rivier de Vechte. Huur een kano, sup of waterfiets bij Pier99. Je sluit de dag af met een fruitige cocktail in de hand met uitzicht over de Vechtesee.

Spetteren in de Hertha-See

Net over de grens ligt Camping Hertha-See. Het meertje is de perfecte plek om te ontspannen. De kleintjes zijn er druk in de weer met emmertjes water. Ook is er een indoorspeeltuin, tennisbaan en kunnen jullie skelters en fietsen huren.

© Grafschaft Bentheim Tourismus

Peddelen in een kano

Vanaf het water ziet de wereld er anders uit. Geniet van de eiken- en dennenbossen langs de oevers, watervogels die naast je kano zwemmen, het groen en de rust om je heen. Tijdens jullie vakantie in Duitsland mag je een kanotocht over de Eems écht niet missen. Je kunt kiezen uit vier routes!

Plonsen in de recreatieplassen

Waterskiën op de recreatieplas Alfsee

Vakantiepark met indoorspeelland en sauna.

Relaxt strandje bij Else am See

Rubberbootje mee, zwembandjes aan en gaan.

© Mandy Morsink

Verfrissende duik in de Drilandsee

Surfen, zeilen en waterfietsen.

© Stadtmarketing Gronau

Proosten bij Pier99 Nordhorn

Tijdens jullie vakantie in Duitsland geniet je op en top aan het water bij Pier99. Swingende live muziek, fruitige cocktails en een traditionele Duitse barbecue zorgen voor een ontspannen ambiance. Vanaf de Beachclub is het uitzicht op de Vechtesee oogverblindend. Ben je toevallig jarig tijdens je bezoek? Dan trakteert de Beachclub je op heerlijk verjaardagsijs.

© Marina Kramer

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.