Leukste dierentuinen in Duitsland

Samen op safari avontuur

De wildparken van Duitsland

Ook zo’n zin in een leuk dagje dierentuin in Duitsland? Net over de grens vind je de leukste parken! Bezoek de wasbeertjes, kangoeroes en roofvogels in Wildpark Frankenhof. Weer of geen weer, Allwetterzoo in Münster is altijd een goed idee. De pinguïns lopen gezellig met jullie mee. In NaturZoo Rheine toveren de zeehonden een lach op je gezicht. Voor de allerkleinsten is hun kinderboerderij ideaal om dieren te knuffelen.

Samen naar Dierentuin Nordhorn

Met 1700 dieren hebben jullie genoeg te zien! Bezoek de stokstaartjes, vossen en luipaarden. Maak kennis met de doodshoofdaapjes en tweevingerige luiaards. Wat zouden ze eten? Ontdek het tijdens een kijkje in de keuken. Misschien mogen jullie ze voeren! Aan het eind van de dag hoef je je dierenvriendjes niet te verlaten. Jullie slapen in het vakantiehuisje naast de dierentuin.

© Franz Frieling

Avondavontuur in Allwetterzoo Münster

Samen een onvergetelijke avond beleven? Ga naar de Nacht van Dierentuin Allwetterzoo in Münster! Een magisch verlichte show met circusartiesten, clowns en acrobaten. Op de achtergrond hoor je het geluid van de dieren.

© Wildpark Frankenhof

Dichtbij de roofvogels

In Wildpark Frankenhof in Duitsland kijken jullie je ogen uit. Maak kennis met de giervalk, steppearend, woestijnbuizerd en meer roofvogels. De grote klauwen en kromme snavels zijn indrukwekkend. Valkenier Diana en haar team laten jullie van dichtbij genieten van een vliegshow. Durf jij de Siberische Oehoe op je arm te laten landen?

Leuke dierentuinen in Duitsland

Duizend dieren in NatuurZoo Rheine

Bezoek de apen in het Apenwoud.

Dromen bij je dierenvriendjes

Heb jij altijd al dichtbij de dieren willen slapen? In Tierpark Nordhorn kan dat! Met het geluid van apen, zeeleeuwen en stekelvarkentjes op de achtergrond droom je lekker weg. Vanuit je vakantiehuisje lopen jullie zo de dierentuin in. Vergeet de rondleiding niet! Misschien mogen jullie een kijkje nemen in één van de dierenverblijven.

© Franz Frielink

Betoverend mooie dieren in Dülmen

Picknicken tussen de laatste wilde paarden van Europa.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.