© Touristinfo Bocholt

Zoek je een hotel of B&B in Duitsland?

Overnachten in het grensgebied

1000 en 1 overnachtingsmogelijkheden

Het grensgebied zit vol met te ontdekken plekken. Een dag is vaak niet genoeg. Blijf daarom overnachten. Er is zoveel mogelijk... Slaap in de stad, op het platteland, in een Bed & Breakfast, pension of Gaststätte... Met of zonder ontbijt, eenvoudig of luxe, met zwembad of wellness. Keuze genoeg. Een bed voor ieder budget!

Instant vakantiegevoel bij Hotel zum Freden

Tegen het Teutoburgerwald aangeschurkt in het lieflijke plaatsje Bad Iburg ligt hotel zum Freden. Zodra je over drempel stapt, word je overvallen door zo'n heerlijk vakantiegevoel. Gastvrijheid en goed eten is een vanzelfsprekendheid voor de eigenaren van hotel Zum Freden. Bij Hotel zum Freden kom je volledig tot rust.

© Wanda Catsman

Laat je verwennen

Goed idee: een Citytrip naar Nordhorn, dicht bij Enschede. In Hotel am Stadtring word je warm ontvangen. Geniet van het uitgebreide ontbijtbuffet, een heerlijk diner en een sessie in de hotelsauna.

Nachtrust en meer

Ontdek de grensregio vanuit Hotel Bredeck-Bakker in het gemoedelijke dorpje Alstätte. Kies voor een ruime fraai ingerichte kamer of een appartement. Geniet van eerlijke maaltijden, drink een biertje in de fraaie kersentuin en beëindig de dag in de sauna. Geen fiets mee? Geen probleem. Jullie kunnen er een lenen.

Slapen in een Landhausvilla

Luxe overnachten met je familie en vrienden is mogelijk in de villa van Kasteel Ippenburg. Waan je een echte jonkheer bij het haardvuur met in de hand een Blaue Maus whisky en Duitse novel. Neem een frisse duik in het zwembad. De kids hebben uren waterpret. Je kunt je ogen niet afhouden van het weidse uitzicht.

Overnachten zoals jij wilt

De Duitse grensregio heeft veel te bieden, qua natuur, cultuur, steden en activiteiten maar ook qua overnachtingsmogelijkheden. Van Bed & Breakfast tot luxueus hotel. In het centrum, aan het water of in het bos. Geniet van een heerlijk ontbijt, diner, biertje of Kaffee und Kuchen, maar bovenal van de Duitse gastvrijheid. Welterusten!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.