© NOERING LUDGER

Ahauser Land- & Golfhotel

In een oogopslag

Middenin het idyllische Münsterland, in Ahaus Alstätte, ongeveer 9 km van de Nederlandse grens, vind je het Ahauser Land- & Golfhotel.

Ver weg van de drukte van alledag, bereik je het hotel in slechts 45 minuten vanuit het Ruhrgebied. Enschede in Nederland ligt op slechts 15 minuten afstand.

Het 4-sterrenhotel ligt op een uitstekende locatie, midden op de 36-holes golfbaan van de Golf- und Landclub Ahaus, en is een populaire ontmoetingsplaats voor zakelijke en privébijeenkomsten. 

De ruime kamers, appartementen en suites, ontworpen met veel aandacht voor detail, maken van elk verblijf iets bijzonders. Het restaurant "Fairway" biedt smakelijke seizoensgebonden gerechten van hoge kwaliteit Het behulpzame zeer vriendelijke en personeel legt je graag in de watten.

In de zomermaanden nodigt het grote zonneterras je uit om te genieten van huisgemaakt gebak, taarten en verse wafels.

Op de kaart

Ahauser Land- & Golfhotel
Schmäinghook 36
48683 Ahaus
Deutschland

Tel.: +49 2567 / 380
E-mail:
Website: www.ahauser-land-golfhotel.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.