Landhotel Bartmann

In een oogopslag

Ontspannen in een van de beste hotels tussen Warendorf, Münster en omgeving!


Het, door een familie gerunde, viersterrenhotel met restaurant ligt in het prachtige Münsterland, ongeveer 2 kilometer ten zuiden van Sendenhorst. De steden Münster en Warendorf liggen op slechts enkele kilometers afstand. Het hotel is gelegen op een historische hoeve uit de 16e eeuw. Door de idyllische en rustige ligging nodigt het hotel met het aangrenzende restaurant en het ruime park het hele jaar door uit tot een verblijf. Elke gast is welkom in Hotel Bartmann - of je nu op zakenreis bent of op een familie- of individuele vakantie.

De rustige en licht ingerichte kamers in het Landhotel Bartmann zijn allemaal voorzien van satelliettelevisie en een eigen badkamer. Wifi is beschikbaar in de openbare ruimtes van het Landhotel Bartmann. De vele wandel- en fietsroutes in de buurt van het hotel nodigen uit tot het maken van excursies.

Op de kaart

Landhotel Bartmann
Bracht 3
48324 Sendenhorst
Deutschland

Tel.: +49 2526 / 1228
E-mail:
Website: www.landhotel-bartmann.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.