Mauritzhof Hotel Münster

In een oogopslag

Verheug je op een van de meest bijzondere hotels in het midden van Münster: direct aan de promenade gelegen.

Er zijn 52 elegant ingerichte kamers in vijf categorieën beschikbaar, van perfect uitgeruste comfortkamers tot luxueuze suites. Ze bieden stuk voor stuk veel ruimte en een uitgekiende vormgeving, plus hoogwaardige materialen en subtiele, aardse kleuren.
De kamers zijn voorzien van een parketvloer, gratis Wifi, flatscreen TV inclusief gratis Sky-programma, een minibar, Nespressomachine, airconditioning en hoogwaardige bedden.

In het Mauritzhof Hotel vindt men dat je in een restaurant prima alleen een drankje kan doen. En daarnaast vindt men ook dat je in een bar een hapje moet kunnen eten. En daarom zijn de twee niet van elkaar gescheiden, maar heeft men ze bewust zo ontworpen dat ze open zijn. De stijlvolle, uitnodigende sfeer in warme kleuren is perfect voor een paar uurtjes ontspanning onder het genot van een drankje en culinaire hoogstandjes.

Op de kaart

Mauritzhof Hotel Münster
Eisenbahnstraβe 17
48143 Münster
Deutschland

Tel.: +49 251 / 4172-0
E-mail:
Website: www.mauritzhof.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.