Duitse pretparken en speeltuinen zijn top!

Eindeloos speelplezier in de grensregio

Eindeloos spelen

In de pretparken en speeltuinen in Duitsland spelen kinderen tot de avond valt. En daarna, als dat nog mag. Er is van alles te doen. Er zijn klimbossen in Borken en Ibbenbüren, Kettelerhof is een geweldig en veelzijdig pretpark. Je kan karten, bijvoorbeeld bij Nettedrom in Osnabrück. Of zomerrodelen, geocachen, of naar de avonturenspeeltuin in Uelsen. Keuzes, keuzes, keuzes...

Veelzijdige kinderspeeltuin Ketteler Hof

Ieder kind heeft plezier in Ketteler Hof. Er zijn meerdere glijbanen, waarvan twee waterglijbanen en klimtoestellen in allerlei soorten en maten. Knoeien met water mag op een van de vele speelplaatsen. Kinderen stappen op het treintje of razen op de rodelbaan naar beneden. Ook bij slecht weer is Kettelerhof een fantastisch pretpark in Duitsland.

© Ketteler Hof
© Stadtmarketing Gronau

Wat een waterpret!

Waterspugende fonteintjes in een prachtig park waar ook een mooie speeltuin is. En dat alles kort over de grens in Gronau. Denk eraan droge kleding mee te nemen.

Rodelen in de zomer

Rodelen kan ook in de zomer. In Ibbenbüren in Duitsland staat de oudste zomerrodelbaan van Duitsland. De baan is sind 1926 in gebruik. Hier raas je in oude houten rodelsleetjes naar beneden. Klaar met rodelen? Bezoek het sprookjesbos of doe een klimparcours in het klimbos. Veel plezier!

Drie geweldige indoor speeltuinen

Heerlijk ravotten in Uelsen

In de avonturenspeeltuin in Uelsen doen kinderen wat ze het liefst doen: ravotten, klimmen en klauteren in de buitenlucht. Met de van natuurlijke materialen gemaakte klimtoestellen, glijbanen en andere speeltoestellen vermaken ze zich uitstekend. Bij de speeltuin is ook Eisbärchen", een kiosk waar je wat kan drinken en/of eten.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.