Cocoonen in je vakantiehuis

Volop keuze in het Duitse grensgebied

Voor even een tweede thuis

Vakantiewoningen hebben zo hun voordelen. In een vakantiewoning ben je lekker op jezelf. Samen gezellig op de bank, koken wat je lekker vindt, een spelletje doen met op de achtergrond een knisperend vuurtje. Heerlijk...
Gelukkig zijn er in de grensregio veel mogelijkheden: in de natuur, bij een boerderij of in de stad... Met net zoveel of weinig luxe als jullie willen.

Het beste van drie werelden

Ferienhof Schnieder biedt je de intimiteit van een vakantiewoning, de faciliteiten van een hotel en het genot van het landleven. Iedereen kan mee, ook aan mensen met een beperking is gedacht. Kinderen vermaken zich in de speeltuin en met de kleine dieren. Koken kan in het appartement, maar er is ook een eigen café-restaurant. 

Beestachtige goede unieke overnachtingsplek

Praktisch ín de dierentuin overnachten. Dat is toch uniek? Net over de grens bij Enschede kan dat bij dierentuin Nordhorn. Vanuit je woning stap je zo de dierentuin in.

© Ferienhaus Country Home

Logeren in countrystijl

Deze overnachting vergeet je nooit meer. De appartementen van Ferienhaus CountryHome zijn volledig in countrystijl ingericht, van alle gemakken voorzien en heel comfortabel. Geniet vanuit je hangstoel van het uitzicht en geniet van elkaar. In de omgeving is van alles te doen en je bent in een oogwenk in Osnabrück en Hasbergen.

Veel faciliteiten op Ferienpark Alfsee

Altijd al eens in een klein houten huisje willen wonen? Dat kan op Ferienpark Alfsee. Geniet van de privacy van je eigen comfortabele woning en de vele faciliteiten van het vakantiepark, waaronder het meer, de indoorspeeltuin, het restaurant en de wellnessoase. Genieten voor het hele gezin.

Overnacht zoals jou past

Overnacht je graag in een huisje? Dan biedt de grensregio je heel veel  mogelijkheden: huisjes in het bos, aan een meer, op een camping of op een vakantiepark. Wil je echt wat bijzonders? Er is een huisje in countrystijl. En wat dacht je van een vakantiewoning in de dierentuin? Ontdek alle huisjes...

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.