Weekmarkten in het grensgebied

Ontdek de Duitse weekmarkten

Duitse weekmarkten zijn iets anders

Naar welke plaats in Duitsland je ook toegaat, altijd is er altijd wel een weekmarkt in de buurt. Bezoek een markt in het grensgebied en beleef de typische sfeer van de Duitse markt. Op de markten koop je de mooiste en de verste in regio geteelde producten. Probeer eens lokale specialiteiten als bonbons uit het Münsterland of het Bentheimer Schwein.

Ruim honderdvijftig kramen op weekmarkt Münster

De weekmarkt van Münster is een van de populairste markten in de regio. Slenter op woensdag of zaterdag langs de meer dan honderdvijftig kramen met streekproducten, bloemen, kruiden en lokale specialiteiten. Wil je handen vrij hebben? Lever dan je aankopen in bij de tassenwagen en haal ze later weer op!

© Dagmar Schwelle

Vind het op de kindervlooienmarkt

Een keer per jaar verkopen meer dan duizend kinderen hun overtollige spullen op de kindervlooienmarkt in Rheine. Met zoveel aanbod slagen koopjesjagers altijd op deze gezellige markt!

© Next Choice

Drie bijzondere weekmarkten in Osnabrück

In Osnabrück zijn er elke week drie weekmarkten. De markt op zaterdag is populair vanwege de bijzondere locatie: aan de voet van de Sint Pieterskathedraal. Op donderdag is er markt op de “Ledenhof” aan de “Grosse Strasse”en op vrijdag op de “Am Riedenbach”. Laat je verrassen door de marken van Osnabrück.

Alles 'marktfrisch' in Bocholt

Volop verse producten op de Bocholter weekmarkten.

Van alles wat

Een compleet aanbod op de markt van Ahaus.

Winkelwalhalla Duitsland

Passeer de grens en ontdek winkels die je hier niet hebt. Sla je slag in het outletcentrum in Ochtrup of koop exclusieve kleding en kunst in Münster. Shop in grote steden als Münster, Osnabrück en Nordhorn of kleinere vaak historische, steden als Rheine, Bocholt of Nordhorn. De grensregio is een waar winkelwalhalla.

Weekmarkten in het Duitse grensgebied

Heb je zin gekregen om één van de weekmarkten in de Duitse grensstreek te bezoeken? Hier vind je een handig overzicht van alle weekmarkten in het grensgebied.

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek alle week-, jaar- en seizoensmarkten in de Duitse grensstreek.

© Stadtmarketing Vreden
-

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.