Overnachten in Duitsland

Logeren op de mooiste plekjes

Slapen over de grens

Kamperen met de kinderen onder de eeuwenoude bomen van het Teutoburgerwoud of aan de rand van de Dreiländersee, samen wegdromen in een oude boswachterswoning of historisch klooster, en genieten van viersterrenluxe in een waterburcht of wellnesshotel. Tijdens jullie vakantie in Duitsland overnachten jullie op prachtige locaties, in unieke accommodaties, die jullie verblijf gegarandeerd onvergetelijk maken.

Midden in de natuur

Als je ervoor kiest om te overnachten op een van de campings die de Duitse grensstreek rijk is, slaap je midden in de natuur. Boek een verblijf aan de Attersee en fiets rondom het prachtige meer waarin je ‘s avonds een hengeltje uitgooit. Of installeer je op recreatiepark Haddorfer See en maak eindeloze wandelingen over de heide.

Genieten in Germanenland

Bezorg je kinderen de tijd van hun leven. In dit miniatuurdorpje aan de Alfsee vind je houten vakantiehuisjes, gebouwd én ingericht volgens de Germaanse stijl. Met op een steenworp afstand o.a. een indoor-speeltuin, kinderboerderij en het strand.

Bijzonder overnachten in Duitsland

Overnachten jullie graag op een bijzondere locatie? Dan zit je in het Duitse grensgebied goed. Dierenliefhebbers kunnen logeren op het erf van de boer, maar ook vlakbij de zeeleeuwen en apen van Tierpark Nordhorn. Wie houdt van geschiedenis boekt een nacht in Klooster Frenswegen en als je gek bent op luxe verblijf je lekker in een Landhausvilla.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.