Beast of Bramsche

Fietsevenement voor bikkels op 15 juni 2024

Weet jij het ‘Beast of Bramsche’ te temmen?

Ben jij een echte bikkel op de fiets? Doe in 2024 mee aan ‘Beast of Bramsche’ en ontdek of jij het in je hebt om de strijd met dit beest aan te gaan!

Dit adembenemende wielerevenement is veel meer dan gewoon een lekkere etappe flink trappen. Het is een ultiem spektakel voor alle wielerliefhebbers die een flinke uitdaging niet uit de weg gaan. Op een epische route van 240 kilometer kun je maar liefst 24 veeleisende beklimmingen verwachten, waarbij je in totaal 2400 hoogtemeters moet overwinnen.

Vind je 240 km te veel van het goede? Probeer dan het ‘Little Beast‘ te temmen. Je legt dan een afstand van 120 kilometer af en bedwingt daarbij ‘slechts’ 1200 hoogtemeters. Eitje toch?  

Meedoen aan Beast of Bramsche? Meld je nu alvast aan!

15 juni 2024

Goed om te weten

Iedereen die meerderjarig is, kan zich inschrijven voor het "Beast of Bramsche". E-Bikes zijn niet toegestaan.

Tickets:

  • Early Bird: € 49,90, verkrijgbaar t/m 31-01-2024 
  • Regular: € 59,90, verkrijgbaar van 01-02-2024 t/m 15-04-2024
  • Last-minute: € 69,90, verkrijgbaar vanaf 16-04-2024

Inschrijfkosten zijn inclusief douche- en parkeergelegenheid, catering op het parcours en een finisher-shirt.

Annulering: 

  • T/m 15-04-2024: 100% restitutie
  • T/m 15-05-2024: 50% restitutie
  • Bij annulering na 16-05-2024 vindt geen restitutie plaats.

Het startbewijs is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar.

 

Belangrijke opmerking: wachtlijst

 

Het "Beast van Bramsche" is uitgegroeid tot een echt hoogtepunt en we zijn blij met de enorme belangstelling! We willen iedereen informeren dat de deelnemerslimiet van 400 starters al is bereikt. We waarderen jullie enthousiasme en betrokkenheid bij dit evenement en willen ervoor zorgen dat iedereen een kans heeft om deel te nemen. Daarom zullen alle verdere inschrijvingen zorgvuldig op onze wachtlijst worden geplaatst.

Degenen die zich aanmelden voor de wachtlijst kunnen er zeker van zijn dat ze jullie niet zullen vergeten. Zodra er plaatsen vrijkomen, door annuleringen of andere omstandigheden, zullen degenen die zich op de wachtlijst hebben ingeschreven in de juiste volgorde worden geplaatst. We raden je aan om op de hoogte te blijven en regelmatig je e-mail en onze officiële kanalen te checken voor updates.

We bedanken je voor je begrip en geduld en zien je graag op het "Beast van Bramsche", als deelnemer of als enthousiaste supporter aan de zijlijn!

We willen erop wijzen dat de reservering van een plaats op de wachtlijst alleen als geldig wordt beschouwd als het inschrijfgeld is betaald. Deze maatregel dient om de ernst van de inschrijving te garanderen en een soepel verloop van de opvolgingsprocedures mogelijk te maken. Als je op de deadline van 15 april 2024 geen startplaats toegewezen hebt gekregen, garanderen we een volledige terugbetaling van het inschrijfgeld. Dit zorgt ervoor dat je financiële betrokkenheid bij het "Beast van Bramsche" zonder risico blijft, zelfs als deelname uiteindelijk niet mogelijk is.

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.