Bergmann Boardinghouse

In een oogopslag

Bergmann Boardinghouse Osnabrück - het alternatief voor het hotel. Talrijke stijlvolle appartementen met elk comfort en volledig ingerichte kitchenettes zijn voor u beschikbaar. Bovendien heeft het Boardinghouse eigen parkeerplaatsen. Met zijn centrale ligging in het voetgangersgebied van Osnabrück is dit Boardinghouse de perfecte uitvalsbasis om het stadscentrum te verkennen. Populaire bezienswaardigheden zoals de historische oude binnenstad, het kasteel en de middeleeuwse Bucksturm bevinden zich op loopafstand. Het centraal station ligt op 2 km afstand. De receptie is op werkdagen geopend tot 20:30 uur. Buiten deze tijden kunnen gasten gemakkelijk inchecken via de sleutelbox. De factuur wordt op vrijdag via uw creditcard betaald. Neem vooraf contact met ons op. Ontbijtbuffet vanaf 8:30 uur in het restaurant in hetzelfde gebouw (ter plaatse te betalen). Vanuit de garage komt u met de lift gemakkelijk bij uw kamer. Het Boardinghouse is een niet-rokersaccommodatie.

Een boeking is alleen met opgave van een creditcard mogelijk. 

Huisdieren: €40 per dier en verblijf.
Parkeermogelijkheid bij het Bergmann Boardinghouse in de parkeergarage afhankelijk van beschikbaarheid te boeken voor €14 per dag (graag vooraf boeken).
Parkeermogelijkheden in de Lotter Straße in de Stadhaus-garage voor €15 per dag.

Let op: Het hotel en de parkeergarage bevinden zich in de groene milieuzone van Osnabrück. U heeft de groene sticker nodig.

Op de kaart

Bergmann Boardinghouse
Kleine Domsfreiheit 7
49074 Osnabrück - Innenstadt
DE

Tel.: (0049) 541 2027120
Fax: (0049) 541 2027121
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.