Zum Freden, Landidyll Hotel

In een oogopslag

In 1879 begon de familietraditie in Gasthof Zum Freden, die zich tot op de dag van vandaag heeft ontwikkeld en aangepast aan de voorwaarden en ideeën van de moderne gastronomie. Deze accommodatie beschikt over hoogwaardige gastenkamers met douche/toilet, telefoon met directe buitenlijn en TV, gelegen op een rustige locatie ver weg van het drukke doorgaande verkeer. Het nieuwe restaurant met harmonieuze elegantie en een keuken met uitstekende gerechten en eersteklas service wachten op u! De populaire wandelroute "Ahornweg" evenals de fietsroute "Grenzgängerroute" lopen vlak langs het hotel.
Deze accommodatie biedt een professionele setting en ervaren personeel, vooral voor vergaderingen en seminars. Het hotel biedt hiervoor alle benodigde voorwaarden met evenementenruimtes voor maximaal 150 personen, moderne conferentietechnologie en de nodige conferentiemedia. Sauna, solarium en stoombad bieden de gasten rust en ontspanning. Deze accommodatie is gecertificeerd met het kwaliteitszegel "Service Duitsland niveau 2" en biedt een gezinsvriendelijk hotel en gastronomie. Het heeft daarnaast een gelijkvloerse toegang met elektrische deuren. Hotelarrangementen op aanvraag!
Rookvrij hotel. Garage 5 euro per dag, huisdier 15 euro per dag (inclusief deken en kom). Een afsluitbare overdekte fietsenstalling is gratis beschikbaar. Wifi is gratis beschikbaar. Speciale prijzen voor kinderen: 0-3 jaar 100% korting, 4-7 jaar 10 euro per nacht en 8-14 jaar 15 euro per nacht in een extra bed op de kamer van de ouders.

Op de kaart

Zum Freden, Landidyll Hotel
Zum Freden 41
49186 Bad Iburg - Bad Iburg
DE

Tel.: 0049 5403 4050
Fax: 0049 5403 1706
E-mail:

Contactpersoon

Heinz-Ludwig Eichholz
Zum Freden 41
49186 Bad Iburg
DE

Tel.: 0049 5403 4050
Fax: 0049 5403 1706
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.