Hotel Villa Luise

In een oogopslag

Welkom bij het Parkhotel Gätje. In het zonnige zuiden van het Osnabrücker Land op slechts enkele minuten van het kuurcentrum met de Gradierwerken en de bezienswaardige aangelegde rozentuin, ligt het gezellige hotel in een klein park met oude bomen, met een prominente rol voor een meer dan 200 jaar oude Gingko biloba direct naast onze koffietuin. De accommodatie beschikt over een sauna, solarium, de natuurlijkste café- en biertuin in de omgeving, overdekt buitenterras, ruimte met open haard, ligweide, parkeerplaatsen en garages. De ruime en comfortabel ingerichte kamers zijn voorzien van douche, toilet, ISDN-telefoon, LCD-kabeltelevisie, wekkerradio, mini-kluisje, föhn, soms met minibar en balkon en met de lift bereikbaar. Bovendien beschikken alle kamers en openbare ruimtes over gratis wifi. Onze offertes voor korte verblijven bevatten ook vouchers voor het gebruik van de CarpeSol-Spa-Therme of voor de gezondheidsbehandeling in de zoutgrot en de inhalatie in de nieuwe zoutbronnen (Gradierwerk).

Bad Rothenfelde bij de zuidelijke helling van het Teutoburger Wald wordt voor het grootste deel gekenmerkt door kuurvoorzieningen. Steeds hangt er een tintelende bries van pekel in de lucht, veroorzaakt door de grootste zoutbronnen van Centraal-Europa. Maar niet alleen de kuurgasten bezoeken het grootste heilbad in het Osnabrücker Land, ook natuurliefhebbers en vakantiegangers verkennen op diverse wandel- en fietsroutes de mooie heuvelachtige bosomgeving. Na een uitgebreide wandeling wacht er saunaplezier op u. Sluit de dag af in het gezellige restaurant of in de ruimte met open haard of in het warme seizoen op ons tuinterras. Geniet in alle rust van een glas wijn, lees een boek, de krant of klets gezellig met andere gasten.

Ontspan - haal diep adem - voel u goed: Voor verbetering van uw gezondheid kunt u ontspannen in de betoverende zoutgrot van het Kurmittelhaus, waarin een microklimaat heerst zoals alleen aan de zeekust of in een zoutgrot. Met elke ademhaling inhaleert u waardevolle mineralen en spoorelementen zoals jodium, magnesium, calcium, kalium, Broom, ijzer, natrium, selenium en versterkt u zo de weerstand van uw organisme. Een verblijf in de zoutgrot ziet eruit als een dag aan zee! Een nieuw hoogtepunt in het Kurmittelhaus: De nieuwe Spatherme CarpeSol als een van de mooiste natuurlijke thermale pekelbaden met veel voorzieningen zoals gebieden voor thermale, pekel-, sportbaden, diverse sauna-, wellness- en beautytoepassingen met massage.

Ter plaatse zijn er veel voorzieningen: de plaats Bad Rothenfelde ligt in de stedendriehoek Osnabrück-Bielefeld-Münster en biedt naast talrijke bezienswaardigheden en natuurmonumenten in de omgeving zoals dinosauriërsporen, een riviersplitsing, enz. en veel vrijetijdsactiviteiten: pekel-buitenbad, uitgebreid kuurpark met 2 zoutbronnen en een geïntegreerde inhalatieronde en de verzorgde rozentuin. Fietsverhuur, tennis, mini-golf, kuurtoepassingen, vogelnatuurgebied, plaatselijk reisbureau met excursies in de nabije of wijde omgeving. In het streekmuseum beleeft u daarnaast regelmatig de historische demonstratie van zout koken. Bovendien kunt u in de kuurtuin of in de accommodatie luisteren naar de kuurconcerten of speciale culturele evenementen bijwonen.

En hier ziet u nog enkele programmasuggesties: huifkartochten, begeleide wandelingen en fietstochten, beklimming van een zouttoren, bezoek aan de opgraving van de Varusslag met museum in Kalkriese ten noordoosten van Osnabrück, joggen bij de zoutbronnen en door de bosrijke bronnentuin en nog veel meer. Geniet van de ontspannende gezelligheid van het hotel en de gezonde lucht van het kuuroord. De populaire wandelroute ‘Ahornweg’ en de fietsroute ‘Grenzgängerroute’ lopen vlak langs het hotel.

Zo bereikt u ons: Autobahn A33 tot afrit 13 Dissen/Bad Rothenfelde ca. 2 km, luchthaven FMO Münster/Osnabrück ca. 45 km, treinstation Dissen/Bad Rothenfelde ca. 1,5 km, Osnabrück Hbf ca. 25 km, Bielefeld Hbf ca. 35 km.

Op de kaart

Hotel Villa Luise
Parkstraße 10
49214 Bad Rothenfelde
DE

Tel.: 0049 5424 2220
Fax: 0049 5424 222 222
E-mail:
Website: www.hotel-villa-luise.de

Contactpersoon

Rosemarie Gätje
Parkstraße 10
49214 Bad Rothenfelde
DE

Tel.: 0049 5424 2220
Fax: 0049 5424 222 222
E-mail:
Website: www.hotel-villa-luise.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.