Hotel garni Dreyer

In een oogopslag

U vindt ons op de uitstekende locatie in het hart van Bad Rothenfelde, direct aan de Salinen en bij het kuurpark. Alle kuur- en recreatievoorzieningen (kuurhuis met zoutgrot, zout-hal-golfbad, rozentuin, muziekpaviljoen), bevinden zich direct in de buurt. Onze accommodatie beschikt over 16 kamers met 26 bedden. Bij ons vindt u ook geen anoniem groot bedrijf, maar een verzorgende, informele sfeer, om u een persoonlijk en individueel verblijf mogelijk te maken. U kunt een liefdevolle uitrusting verwachten met modern comfort, afgestemd op de wensen van onze gasten. Adem frisse zoute lucht in en geniet van een uitstekende feel-goodsfeer. Wij willen u volledig verwennen en voor de duur van uw tijdelijk verblijf een thuis bieden. Geweldige gastvrijheid en professionele service staan ook hier weer in het middelpunt van onze aandacht. Gewoon er even uit om het dagelijks leven te ontvluchten en uzelf wat te gunnen. U kunt uw auto uiteraard op ons eigen parkeerterrein parkeren. Voor vrijetijdsactiviteiten stellen wij u onze leenfietsen graag gratis ter beschikking. De populaire wandelroute ‘Ahornweg’ en de fietsroute ‘Grenzgängerroute’ lopen vlak langs het hotel. Een afsluitbare fietsenstalling is voor €5,00/dag beschikbaar. In de accommodatie is gratis wifi beschikbaar. Graag stellen wij u tijdens uw verblijf tegen een vergoeding van €5 per dag een rollator beschikbaar.

Inchecken tot 20:00 uur, uitchecken tot 11:00 uur

Aankomstbeschrijving: Het is 2 km van de A33 naar het kuurcentrum. Het hotel ligt direct aan de zoutbron. Hotelbewegwijzering ter plaatse..

Op de kaart

Hotel garni Dreyer
Salinenstr. 7
49214 Bad Rothenfelde
DE

Tel.: 0049 5424 21900
Fax: 0049 5424 219029
E-mail:
Website: www.hotel-dreyer.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.