© IDINGSHOF Hotel & Restaurant

IDINGSHOF Hotel & Restaurant

In een oogopslag

Hartelijk welkom bij ‘IDINGSHOF Hotel & Restaurant’ in Bramsche/Osnabrück. 
Gratis voor u in het 4-sterrenhotel: internet/wifi, gebruik van de eigen spa van het hotel, fitnessapparaten, tennis- en squashbanen, parkeerplaatsen direct bij het hotel en toegang tot het Hasebad en het openluchtbad Darnsee in Bramsche. (Er gelden de algemene openingstijden van de openbare zwembaden van Stadtwerke Bramsche.) 
Slaap stijlvol in het oude pakhuis - voor het eerst officieel beschreven in 1449 - tegenwoordig smaakvol gerenoveerd en uitgebreid. Wat u ook wenst, wij zorgen er voor. Geheel volgens het motto: iemand als gast te hebben, betekent voor zijn geluk zorgen zolang hij/zij bij ons gast is.
Geniet van het uitzicht op de natuur vanaf de balkons van de juniorsuites of ontspan in onze ruime comfortkamers. Onze kamers zijn modern en comfortabel ingericht, voor gezinnen zijn er ruime kamers met gescheiden slaapruimtes beschikbaar.
In ons restaurant kunt u een stijlvolle sfeer verwachten. Een glas dat nooit leeg is, een bord dat nooit ontbreekt - volledige buitengewone service. Waag een blik over de rand van het bord bij een grillbuffet op ons tuinterras of geniet van het menu geïnspireerd op de gelegenheid en het seizoen.
Verken het afwisselende landschap van het noordelijke Teutoburger Wald op de 2.800 km lange fietsroutes van het Osnabrücker Land. De Gartentraumtour en de Hase-Ems-Tour leiden direct langs het IDINGSHOF Hotel & Restaurant. Wandel langs de Hüneweg en gebruik ons hotel am Hasesee voor uw tussenstop in de natuur. Start uw tocht op de Mühlen-Tor of de DiVa Tour in Nedersaksen bij het Tuchmachermuseum in Bramsche, op slechts een paar minuten rijden van het IDINGSHOF Hotel & Restaurant. Begeef u op de sporen van de Romeinen en Germanen en bezoek de opgravingsplaats van de VARUSSLAG in het Osnabrücker Land. 
Ontspan u in het zwembadencomplex met Hase-Bad, Varus Therme en de zoutgrot aan de Hasesee. Het Hase-Bad zelf biedt u een 600 m2 groot zwembad, een VARIObad. In de Varus Therma vindt u diverse sauna’s en een groot buitengebied. Er gelden de algemene openingstijden van de openbare zwembaden van stad Bramsche.
Doe wat goeds voor uw gezondheid, bij een bezoek aan de zoutgrot bij de Hasesee of laat u verwennen door onze fysiotherapeuten direct in het IDINGSHOF Hotel & Restaurant met diverse themamassages. U heeft de keuze uit: aromamassage, ayurvedische massage, voetreflextherapie, hot stone massage, lymfedrainage en klassieke massages (gedeeltelijk/volledig) | Het zwembadencomplex met Hase-Bad, Varus Therme en de zoutgrot bevindt zich direct bij het IDINGSHOF Hotel & Restaurant.  

Bonus voor gasten van het Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land mbH: 
1 flesje mineraalwater; saunagebruik; parkeerplaats; gebruik van de fitnessruimte; gebruik van wifi/internet
Kinderen jonger dan 6 jaar verblijven gratis in de kamer van de ouders. De toeslag voor een extra bed in de comfort-categorie voor kinderen vanaf 7 jaar is 30,00 euro per kind/nacht inclusief gastronomisch ontbijtbuffet.

De populaire fietsroute DiVa-Tour lop dicht langs het hotel.

Op de kaart

IDINGSHOF Hotel & Restaurant
Bührener Esch 1
49565 Bramsche - Bramsche
DE

Tel.: (0049) 5461 8890
Fax: (0049) 5461 88964
E-mail:
Website: www.bramsche-hotel.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.