Zum Dörenberg, Gasthaus

In een oogopslag

In ongerepte natuur met heuvels, weiden en bossen ligt ons hotel en restaurant aan de zuidkant van het Dörenberg in het Osnabrücker Land.
Het onaangetaste landschap van het hart van het Teutoburger Wald, nodigt - ver weg van de drukte van de stad – uit tot fietstochten, wandelingen en mountainbiken.

De kamers in het Gasthaus zum Dörenberg zijn prachtig ingericht en bieden voldoende ruimte voor een langer verblijf. Kleine extraatjes voor uw kinderen, hond en de idyllische ligging in het groen maken uw verblijf vanaf het eerste moment aangenaam. De populaire wandelroute "Ahornweg" en de fietsroute "Grenzgängerroute" lopen vlak langs het hotel.
Geniet van de verfijnde keuken en het aanbod aan wijnen in ons restaurant.
Wij adviseren u graag voor aankomst - zodat het voor u een perfect verblijf wordt - in uw favoriete hotel in de regio Osnabrück!

Ons Hotel Osnabrücker Land in Bad Iburg heeft in totaal 31 uiterst comfortabel ingerichte kamers en een suite. De vermelde kamerprijzen kunnen alleen geboekt worden als er kamers uit de respectievelijke categorieën beschikbaar zijn. Ze zijn niet geldig tijdens beurzen, congressen, feestdagen en grote lokale evenementen.
4 standaard eenpersoonskamers, 11 standaard tweepersoonskamers, 15 comfort tweepersoonskamers, 1 suite voorzien van bad / douche / toilet, föhn en telefoon.
- Flatscreen tv
- 1 gratis fles mineraalwater bij aankomst
- Koffie- en theefaciliteiten in alle comfort kamers / suites
- In de suite en comfort kamers krijg je bovendien een gratis badjas
- Internetgebruik is gratis in alle kamers en openbare ruimtes
- Rookvrije kamer

60 eigen parkeerplaatsen. Slechts een paar minuten van Bad Iburg, Osnabrück en Münster - ons hotel is een ideaal startpunt - voor uw reis.
Wilt u allergievriendelijk beddengoed, glutenvrije of lactosevrije maaltijden of een extra kussen op uw kamer? Laat ons tijdig uw wensen weten zodat wij alles volgens uw idee voor u kunnen voorbereiden.
Gratis annuleren van de geboekte kamers is mogelijk tot 1 dag (18.00 uur) voor aankomst - voor groepen gelden speciale voorwaarde-.

Op de kaart

Zum Dörenberg, Gasthaus
Osnabrücker Str. 145
49186 Bad Iburg - Bad Iburg
DE

Tel.: (0049) 5403 73240
Fax: (0049) 5403 732466
E-mail:

Contactpersoon

Holger Bäumker
Osnabrücker Str. 145
49186 Bad Iburg
DE

Tel.: (0049) 5403 73240
Fax: (0049) 5403 732466
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.