Regionale drankspecialiteiten bij Ellerkamp

In een oogopslag

Duitsland nog beter leren kennen? Leer alles over Pils, Schnaps, Korn & Co.

Als je in Duitsland bent moet je op zijn minst echt even een goede Duitse Schnaps of een lokaal gebrouwen pilsje hebben geproefd. Maak daarom je verblijf in het Westmünsterland nog een tikje authentieker en “Duitser” door regionale drankspecialiteiten te leren kennen. Dat kan bij drankenspeciaalzaak Ellerkamp in Ahaus-Alstätte. Hier vind je een breed sortiment aan lokale, regionale en internationale dranken voor elke smaak en elke portemonnee: diverse regionale en internationale biersoorten, lokale verse sappen vers van de fruitgaard, sterkedrank en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Natuurlijk kun je rekenen op vakkundig advies en uitstekende service.


Regionale hoogtepunten

Wat is er nou leuker dan om tijdens je verblijf in het Westmünsterland een echt regionaal product te kopen, voor jezelf of om als speciaal cadeau weg te geven. Bij Ellerkamp vind je alles wat deze regio aan drankspecialiteiten te bieden heeft. Bijzonder aanbevolen worden de specialiteiten van de Feinbrennerei Sasse, die hoogwaardige likeuren en jenevers stookt. Typisch voor de regio zijn de Grafschafter Kräuterwacholder (kruidenjenever) en de zogenaamde Lagerkorn. De branderij produceert trouwens ook een uitstekende whisky, de Cigar Special. Deze whisky op jeneverbasis werd met meerdere prestigieuze prijzen bekroond. De branderij zelf kan overigens ook worden bezichtigd. Informeer vooraf naar de openingstijden en de actuele Corona-maatregelen op http://www.sassekorn.de/


Bierspecialiteiten

Wat bier betreft domineert in Duitsland het “Pils”, de Duitse klassieker onder de bieren. Deze biersoort is bij Ellerkamp daarom ook ruim vertegenwoordigd. Maar ook de afdeling speciaalbieren uit binnen- en buitenland en de afdeling craft-bieren groeit gestaag. Hier vind je bijvoorbeeld ook unieke speciaalbieren van grote en kleine, lokale en regionale Duitse brouwerijen.


Geef eens een echt Duits drankje cadeau

Een uniek Duits cadeau voor het thuisfront of jezelf gewoon even trakteren op iets heel bijzonders? Bier, wijn of whisky: Hier slaag je altijd voor een heel bijzonder cadeau, van een mooi ingepakte fles tot een met veel zorg samengestelde luxe-kadomand. En mocht je niets mee kunnen nemen – omdat je bijvoorbeeld op de fiets bent – dan zijn alle specialiteiten ook online te bestellen op flaschenbar.net

Op de kaart

Ellerkamp Getränkefachgroßhandel
Münsterstraße 62
48683 Ahaus - Alstätte
Deutschland

Website: getraenke-ellerkamp.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.