© Vincent Croce

Bezoek mystiek en mooi Osnabrücker Land

Historische veldslagen, dinosauriërs en meer

Osnabrücker Land biedt van alles meer

Osnabrücker Land is meer geschiedenis, meer mystiek, meer natuurschoon. Hier treed je in de voetsporen van dinoasauriërs, ontdek je alles over de veldslag tussen Romeinen en Germanen en ontspan je heerlijk in een van de thermen. Met kuuroorden, kilometers wandelpaden, musea, fietsroutes, zoutwaterbronnen een zoutwatermeer en geweldige horeca is het Osnabrücker Land de gedroomde bestemming voor een dagje uit of een vakantie.

Doe de kinderen een plezier

In het Osnabrücker Land zijn enorm veel activiteiten voor kinderen, zoals e-karten bij indoor Kartbaan Nettedrom, zwemmen en glijden in Zwemparadijs Nettebad, speuren naar dinosporen, sterrenkijken in het planetarium van Osnabrück. Liever wat minder actiefs doen? Bezoek museum Kalkriese, wandel tussen de boomtoppen. Of ga met zijn alle de mijnen in... ,,Het is moeilijk kiezen…"

Nettebad Osnabrück

Osnabrück

© CC-BY-SA | Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land

E-kartbaan Nettedrom

Osnabrück

© CC-BY-SA | Bettina Meckel-Wolf, B.Meckel-Wolf

Zoo Osnabrück

Osnabrück

© CC-BY-SA | Zoo Osnabrück

Fiets- en wandelland Osnabrücker Land

Fietsen en wandelen langs kunst, natuur, dorpen en steden dat kan in het Osnabrücker Land. Volg de routes van de Vredesruiters op de fiets of volg het gedachtengoed van de monnik Sebastiaan Kneipp...

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek meer fiets- en wandelroutes in het Osnabrücker Land.

Volledig ontspannen in het Osnabrücker Land

In het Osnabrücker Land zijn maar liefst vier kuuroorden: Bad Essen, Bad Iburg, Bad Laer en Bad Rothenfelde. Je komt volledig tot rust komt in thermaal water, kuurparken en bij gradeerwerken.

Gradeerwerken Bad Rothenfelde

Bad Rothenfelde

© CC-BY-SA | Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land mbH, Thorsten Schoentaube

SoleArena Bad Essen

Bad Essen

© CC-BY-SA | Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land mbH

carpesol SPA Therme

Bad Rothenfelde

© CC-BY-SA | de Witt Janßen Partner

Blomberg

Bad Laer

© CC-BY-SA | Gemeinde Bad Laer

Ontdek jouw Osnabrücker Land

In het Osnabrücker Land is veel te zien, te beleven, te genieten en te leren. Je weet nauwelijks waar te beginnen. Wij maakten daarom dit overzicht met de mooiste plekken, beste routes, leukste activiteiten, hotels en restaurants in het Osnabrücker Land. Dat maakt het kiezen makkelijker.