© Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land mbH

Kneipp-Erlebnispark

In een oogopslag

‘Leer water goed kennen, dan zal het altijd een betrouwbare vriend zijn!’ - Kneipp.

En dat is precies wat je hier kunt doen. Een fonteinveld, de modderspeelplaats, het jeu-de-boules-veld: speelmogelijkheden voor kinderen (en volwassenen!) te over.

In Kneipp-kuuroord Bad Iburg staat de leer van Sebastian Kneipp centraal en worden zijn vijf zuilen van het gezonde leven – water, voeding, beweging, rust en natuur – op moderne wijze nageleefd. In het Kneipp-Erlebnispark draait het vooral om water. Je kunt er pootjebaden in een van de ‘Wassertretstellen’ of bij warm weer afkoelen bij het fonteinenveld. En kinderen kunnen zich bijvoorbeeld helemaal uitleven in de modderspeeltuin. Het Kneipp-Erlebnispark in Bad Iburg is echt een plek voor het hele gezin. Hier moet je geweest moet zijn op je dagje uit net over de grens in Duitsland.

Het park ligt centraal in Bad Iburg, aan de voet van de heuvel waarop Kasteel Iburg troont en op een steenworp afstand van de Charlottensee. Je wandelt dus zo door naar de andere bezienswaardigheden van het kuuroord Bad Iburg, zoals het kasteel, het boomkroonpad en het historisch centrum.

Op de kaart

Kneipp-Erlebnispark
Beckerteichpforte
49186 Bad Iburg
Deutschland

Tel.: +49 5403 / 404 - 66
Fax: +49 5403 / 404 - 86
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.