© FOTOGRAF Roland Polczer, Sandfort 153

Haus Sandfort 153_Wohnung NR. 1

In een oogopslag

De beide appartementen liggen heel dicht bij de natuur aan de stadsrand van Osnabrück in de wijk Voxtrup, buiten de groene milieuzone. De beide vakantiewoningen bevinden zich op de begane grond in een meergezinswoning uit het jaar 1906. Door hun ligging bieden ze niet alleen een direct uitzicht op de natuur, maar ook talrijke mogelijkheden voor uitgebreide wandeltochten en uitstapjes met de fiets. Met de stadsbus komt u snel in het stadscentrum en de historische oude binnenstad. Op enkele stappen van het onderkomen Sandfort 153 rijdt regelmatig de stadsbus 13, halte ‘Düstrup’. Met de auto is de reistijd naar het centrum overigens slechts 15 minuten, de toegangswegen naar de Autobahn A33 ‘Fledder’ en ‘Lüstringen’ liggen op slechts 2 km afstand. Op ongeveer 100 meter van de vakantiewoningen is een kleine bakkerij waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen en waar een klein bakkerij-ontbijt wordt geserveerd. Ook zijn er direct in de buurt parkeerplaatsen. Voor uw fietsen hebben wij op de binnenplaats van de accommodatie een veilige fietsenstalling.
De beide vakantiewoningen zijn compleet gemeubileerd en uitstekend geschikt voor gemeenschappelijke kookavonden. In de appartementen is er ruimschoots genoeg ruimte voor maximaal vier personen, zodat u ook met uw kinderen een prachtige cultuur- en natuurvakantie kunt beleven. De exclusieve en aangename inrichting van het appartement zorgt ervoor dat u zich in Haus Sandfort 153 snel thuis zult voelen.

Beide appartementen zijn niet-rokersappartementen. Een babybedje en/of kinderstoel kan na voorafgaand overleg zonder problemen ter beschikking worden gesteld. Wifi en een overdekte en afsluitbare fietsenstalling zijn gratis beschikbaar. Ook honden zien wij na overleg graag als gast, de toeslag bedraagt €8,00 per dag.
Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. De verhuurders vragen om vooruitbetaling. Hiervoor ontvangt u ongeveer 14 dagen voor aankomst een factuur.
Kinderen tot 6 jaar betalen geen toeslag, kinderen van 6 tot 14 jaar betalen €7,50 extra.
Inchecken vanaf 15:00 uur - uitchecken tot 11:00 uur.

Op de kaart

Haus Sandfort 153_Wohnung NR. 1
Sandforter Straße 153
49086 Osnabrück - Voxtrup
DE

Tel.: (0049) 174 9441599
Mobil: (0049) 541 80089794
E-mail:
Website: www.sandfort153.de

Contactpersoon

Stefanie Koßmann
Sandforter Straße 153
49086 Osnabrück
DE

Tel.: (0049) 174 9441599
E-mail:
Website: www.sandfort153.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.