Kerstmarkt in Dierentuin Nordhorn 2021

Kerst tussen de beesten

Bijzondere kerstbeleving

De sfeer op de kerstmarkt in de Dierentuin Nordhorn van afgelopen jaren was geweldig. Maar liefst 25.000 kerstliefhebbers hebben in negen dagen deze knusse kerstmarkt bezocht en vooral ook de kinderen konden weer blij gemaakt worden. De kerstmarkt moet een echte familie-kerstmarkt zijn.

© Franz Frieling

Culinaire lekkernijen

22 november t/m 23 december 2021

De familiedierentuin in Nordhorn haakt hier natuurlijk weer op aan en heeft de kerstmarkt dit jaar zelfs nog een beetje uitgebreid. Rondom restaurant “De MalleJan” met zijn koloniale warenwinkel zijn enkele hutten met ambachtelijke kunst te vinden. In deze feestelijk verlichte houten hutten verheugen de regionale aanbieders zich op uw komst. Het culinaire aanbod van het historische restaurant kunt u proeven op de markt, in het gezellige gasthuis en in het “Heuerhaus”. Hier vindt u vooral regionale producten zoals de bekende braadworst van het “Bentheimer Schwein”, wafels, hete drankjes en nog veel meer. En voor iedereen die in een gezellige strandstoel bij kerstmuziek van glühwein wil genieten, is de kerstmarkt in de Dierentuin Nordhorn the place to be.

Feestelijk programma

  • Op 6 december wordt de kerstmarkt in de Dierentuin Nordhorn feestelijk geopend met het "grote feest der lichten" om 16:00 uur.

  • Op 8 en 15 december brengt de kerstman weer een bezoekje aan de kerstmarkt in de Dierentuin Nordhorn. Vanaf 11:00 uur verheugt hij zich erop om alle kinderen met een leuke verrassing op de Vechteboerderij te begroeten en naar hun wensen te luisteren.

  • Op woensdag 11 december bent u ook dit jaar weer van harte uitgenodigd om naar de After Work-borrel te komen en van een heerlijke “Feierabendglühwein” voor een speciale prijs te genieten.

  • Voor de kinderen is bovendien een kleine, historische draaimolen op de “Vechtehofvorplatz” aanwezig. Zo ronden ze hun bezoek aan Dierentuin Nordhorn mooi af.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.