Kerstmarkt in dierentuin Nordhorn 2023

Kerst tussen de dieren

Bijzondere kerstbeleving

01 t/m 10 december en 16/ 17 december 2023

De sfeer op de kerstmarkt in de dierentuin Nordhorn is altijd gezellig en knus. Het is een echte familiekerstmarkt en heel bijzonder; genieten van de kerstsfeer tussen de dieren!

Culinaire lekkernijen

De familiedierentuin in Nordhorn heeft de kerstmarkt dit jaar zelfs nog een beetje uitgebreid. Rondom restaurant “De MalleJan” met zijn koloniale warenwinkel zijn hutten met ambachtelijke kunst te vinden. In deze feestelijk verlichte houten hutten verheugen de regionale aanbieders zich op je komst. Het culinaire aanbod van het historische restaurant kun je proeven op de markt, in het gezellige gasthuis en in het “Heuerhaus”. Hier vind je vooral regionale producten zoals de bekende braadworst van het “Bentheimer Schwein”, wafels, warme drankjes en nog veel meer. En voor iedereen die in een gezellige strandstoel bij kerstmuziek van glühwein wil genieten, is de kerstmarkt in de Dierentuin Nordhorn the place to be!

© Franz Frieling

Hoe kom je bij de kerstmarkt van dierentuin Nordhorn?

Ik kom met de

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.