© Grafschaft Bentheim Tourismus

Alles voor een dagje of weekendje weg

Nordhorn heeft het

In Nordhorn gebeurt het

Waterstad Nordhorn ligt net over de grens bij Denekamp. Je bent er dus zo. En als je er eenmaal bent, is er genoeg te doen. Of je nu met je partner, vriendin of de kinderen bent. En of je nu van actief bewegen, kunst en cultuur, winkelen of lekker eten houdt. Ervaar het zelf en kom naar Nordhorn!

Winkelen tussen het water

Nordhorn is bekend om het water en geliefd om de winkels. In de Hauptstraße vind je leuke kleine winkels, maar ook de bekende ketens als Tom Tailor en Hünkemöller. Het grote overdekte winkelcentrum van Nordhorn, Vechte Arkaden, ligt in hartje centrum. Bijzonder is Blue Brixx, de noppensteenwinkel.

Kunst- en cultuurrijk Nordhorn

Nordhorn ís cultuur: musea waaronder het Stadsmuseum en het Maritiem Museum, maar ook een galerie met tentoonstellingsruimtes, concert- en theaterzalen, startpunt van de 'Kunstwegen': een fietstocht lang 140 sculpturen en regelmatig kunst- en cultuurevenementen.

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek alle musea en het culturele aanbod van Nordhorn. 

Nordhorn laat je kiezen

Een rondvaart maken, met een drankje naar het water kijken, winkelen, een concert bezoeken, wandelen, fietsen, lekker eten en overnachten. In Nordhorn kan bijna alles. Er is zoveel te zien en te beleven dat je het overzicht kwijt zou raken. Gelukkig staan alle bezienswaardigheden en activiteiten op deze kaart.

Overnachten in waterstad Nordhorn

Booking.com

In alle jaargetijden evenementen

In Nordhorn houden ze van evenementen. Van moonlightshopping en weekmarkten tot braderiën, volksfeesten, kermissen in het voorjaar en in het najaar en natuurlijk de populaire kerstmarkt. Het Wasserstadtwochenende in juli is een fantastisch feest dat het vakantiegevoel in je wakker maakt. In elk seizoen wat te doen! 

 

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek meer evenementen in Nordhorn. 

© Ngoc Chau
-

VVV-Stadt- und Citymarketing Nordhorn e.V.

Firnhaberstraße 17
48529 Nordhorn
Duitsland

Tel.: + 49 (0)5921 / 80390
E-mail: info@vvv-nordhorn.de
Website: www.vvv-nordhorn.de

Plan je reis naar Nordhorn

Ik kom met de

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.