© Franz Frieling

Binnen- en buitenzwembad deflinoh Nordhorn

In een oogopslag

Het Delfinoh binnen-en buitenzwembad ligt in het idyllische stadje Nordhorn aan de Nederlandse grens

Het Delfinoh binnen- en buitenzwembad ligt in het idyllische waterstadje Nordhorn aan de Nederlandse grens. Het zwembad biedt alle generaties geweldige voorzieningen voor een aangenaam verblijf tijdens alle seizoenen. Van half mei tot half september is het buitenzwembad een populaire excursiebestemming en trekt het zwemmers aan beide zijden van de grens naar Delfinoh. Het grootste openluchtzwembad van Noordwest-Duitsland verrast bezoekers met zijn attracties: zwembaden, glijbanen, duikplanken (tot 10 m) en een peuterbad voor kleine kinderen. De grote ligweide met volwassen bomen biedt voldoende ruimte om te ontspannen. Vanaf half september is het buiten rustig en zorgt het in 2016 nieuw geopende binnenzwembad vlak naast het buitenzwembad voor veel zwemplezier in de herfst en winter.
De vier zwembaden zijn ruimtelijk van elkaar gescheiden en zwemmers kunnen tijdens het zwemmen genieten van een aangenaam achtergrondgeluid dankzij een speciaal akoestisch plafond. Na het zwemmen nodigt de textielsauna u uit om op te warmen en te ontspannen. Een klimmuur, duiktoren en de 'Black Hole' glijbaan zorgen voor actie en plezier voor kinderen en tieners. Alle bezoekersruimtes in het binnenzwembad zijn drempelvrij. De kiosken in het binnen- en buitenbad van Delfinoh zorgen voor uw lichamelijk welzijn. De dagtoegang tot Delfinoh is geldig voor beide zwembaden.

Op de kaart

Binnen- en buitenzwembad deflinoh Nordhorn
Am Sportpark 19 - 21
48531 Nordhorn
Deutschland

Tel.: 05921 88780
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.