© VVV Nordhorn

Kerstmarkt in Nordhorn 2023

Kerst in het Venetië van Duitsland

Speuren naar kerstcadeautjes

27 november t/m 23 december 2023

Elk jaar nodigt de kerstmarkt in Nordhorn jong en oud uit voor een ontspannen wandeling door het centrum van Nordhorn. Sprookjesachtig ingerichte kraampjes, een gevarieerd programma en duizenden lichtjes laten de stad schitteren en wakkert de voorpret van de mooiste tijd van het jaar alvast aan. Deze kerstmarkt is zelfs meerdere bezoeken waard. Omdat de vele houten kraampjes regelmatig van aanbieder wisselen, valt er altijd iets nieuws te ontdekken.
Bijzondere hoogtepunten zijn de Nicolausoptocht op 5 dececember en de ambachtelijke zondagen waarop naast de vaste kraampjes met adventkransen, raamdecoratie en nog veel meer worden gebouwd.

Een bijzonder winters perspectief

Elk jaar worden in Nordhorn "punch-tochten" op de Vechtesee georganiseerd. Deze populaire wintertochten kun je combineren met een gezellige kerst- en/of familiefeest of natuurlijk met een bezoek aan de kerstmarkt. Perfect om de avond mee te beginnen of natuurlijk af te sluiten. Tijdens een “punchtocht” kun je je lekker opwarmen aan een mok glühwein en de “waterstad Nordhorn” eens vanuit een bijzonder winters perspectief ontdekken, namelijk vanaf het water!
Voor de jongere gasten is er speciaal een “kinderpunch” verkrijgbaar. Met een mooie verlichting aan de sloep wordt er bovendien voor een knusse en gezellige sfeer gezorgd.

© VVV Nordhorn

Hoe kom je bij de kerstmarkt in Nordhorn?

Hier vind je alle belangrijke informatie rond plattegrond en routebeschrijving om tijdens de kerstmarkt naar Nordhorn te komen.

Ik kom met de

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.