Am Naturpark

In een oogopslag

De moderne nieuwbouw-vakantiewoning biedt op 75 m2 ruimte voor 6 personen. De rookvrije vakantiewoning is bereikbaar via een eigen ingang en beschikt over diepe ramen tot aan de vloer met jaloezieën en met direct uitzicht op het natuurpark TERRA.vita. De woning is voorzien van laminaat- en marmeren vloer en een moderne automatische beluchting. De woning is geschikt voor mensen met allergieën. 
De vakantiewoning ligt rustig aan de rand van een woonwijk aan een veld direct in de buurt van het bos. U heeft direct toegang tot wandel- en fietsroutes. In slechts een paar minuten lopen bent u in het Freizeitland Hasbergen en ook het natuurlijke zwembad Hasbergen is snel te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte met aansluiting op de binnenstad van Osnabrück ligt op ongeveer 350 meter. Winkels liggen op slechts een paar minuten lopen.
De verhuurders versturen een apart huurcontract en vragen om overschrijving van de huurprijs vooraf. Bij boekingen op korte termijn zijn speciale afspraken mogelijk. De verhuurder brengt annuleringskosten in rekening (tot en met de 45e dag voor de aankomst 50% van de prijs, daarna 100%) en raadt het afsluiten van een reisverzekering aan.
Wifi is na overleg mogelijk.

Op de kaart

Am Naturpark
An der Rothenburg 17
49205 Hasbergen - Hasbergen
DE

Tel.: (0049) 5405 1419
Mobil: (0049) 177 4945834
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.