Birkenhof, Ferienwohnung

In een oogopslag

De vakantiewoning Birkenhof ligt in het Alfsee Ferien-und Erlebnispark (vakantie- en avonturenpark) bij Rieste in het noordelijke Osnabrücker Land. De vakantiewoning beschikt over een nieuwe, moderne en comfortabele inrichting. Deze biedt voldoende ruimte voor 4 volwassenen of ook voor gezinnen met 2 kinderen. In de directe omgeving bevinden zich recreatievoorzieningen van het vakantiepark: het zwemmeer, de strandarena, de waterskivoorziening en het Alfen Saunaland. De toegang tot het zwemmeer is tijdens de openingstijden en op vertoon van de gastenkaart bij de huurprijs inbegrepen. Voor de kleintjes wordt met de speeltuin, de indoor-speelhal ‘Bullermeck’, de mini-golfbaan, de kartbaan en het Auto-Kinderland voor veel afwisseling gezorgd. Fietsverhuur en winkels bevinden zich ook in de buurt. De aankomst is vanaf 15:00 uur mogelijk, het vertrek moet tot 10:00 uur plaatsvinden. Bij aankomst met een borg van 100 euro aan de verhuurder worden betaald. De verhuurder vraagt om contante betaling bij aankomst. Betaling op rekening is onder bepaalde voorwaarden via een speciale afspraak mogelijk.

Huisdieren zijn niet toegestaan!
De vakantiewoning is een niet-rokerswoning.

Er worden annuleringskosten in rekening gebracht en zijn afhankelijk van het moment van annulering - vraag ernaar bij de verhuurder.

Op de kaart

Birkenhof, Ferienwohnung
Birkenhof 9
49597 Samtgemeinde Bersenbrück - Alfsee
DE

Tel.: 0049 0176 78707957
E-mail:

Contactpersoon

Rainer Wellmann
Voltlager Damm 4
49577 Ankum
DE

Tel.: (0049) 176 78707957
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.