© Grafschaft Bentheim Tourismus

Vakantie vlak over de grens

Grafschaft Bentheim voelt vertrouwd

Grafschaft Bentheim geeft je vakantiegevoel

De regio Landkreis Grafschaft Bentheim ligt zo dicht bij Nederland dat het als thuis voelt, maar tegelijk ook als vakantie. Maak eindeloze wandeltochten langs de rivier De Dinkel en de leuke rustige dorpjes van Neuenhaus en Uelsen. Stap op de fiets of ontspan in het thermale water van de Bentheimer Mineral Therme. Waterstad Nordhorn bekijk je het best vanaf het water.

Kinderen kiezen Grafschaft Bentheim

Vraag het je kinderen en ze willen naar de Duitse grensregio. En dan liefst naar de regio Landkreis Grafschaft Bentheim. Hier is alles wat ze leuk vinden. De dierentuin van Nordhorn, de mysterieuze burcht van Bad Bentheim, het fantastische recreatiebad Deflinoh in Nordhorn of de boerderij uit de Bronstijfd in Uelsen. Plezier gegarandeerd.

Fiets en wandel je vrolijk in Graftschaft Bentheim

In Graftschaft Bentheim kan je dagenlang fietsen of wandelen, als je dat wil. Liever een kortere tocht? Kies je eigen kilometers. Met zoveel routes is er altijd een tocht die bij jullie past. Trappen maar!

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek meer fiets- en wandelroutes in de Grafschaft Bentheim.

© Grafschaft Bentheim Tourismus

Van de natuur genieten in Grafschaft Bentheim

In Grafschaft Bentheim liggen de mooiste natuurgebieden. Het Gildehauser Venn heeft natte heidevelden en moerasbossen maar ook een aantal zeldzame vogelsoorten, zoals de velduil of de wielewaal. Het Witte Venn met moeraspoelen, wollegras en heide wordt door Nederland en Duitsland gedeeld. En zo zijn er veel meer bijzondere natuurgebieden.

Alles van Grafschaft Bentheim op een kaart

Met zoveel mooie natuurgebieden, wandelroutes, fietsroutes, activiteiten voor de kinderen, historische locaties, restaurants, hotels, campings en vakantieparken kan het moeilijk zijn te bepalen wat jullie vandaag gaan doen. Dit overzicht kan je helpen. Ontdek het aanbod, maak een keuze en geniet van wat Grafschaft Bentheim jou kan bieden.