Geschichtspark Uelser Quellen - "GUQ"

In een oogopslag

EEN PAD DAT DE LOKALE GESCHIEDENIS EN DE LANDSCHAPSGESCHIEDENIS VERBINDT!

Verheug u op een Wandeling door onze mooie gemeente Uelsen en laat u onderweg informeren door leerzame en vermakelijke anekdotes over individuele bezienswaardigheden onderweg die van historisch belang zijn. De GUQ omvat een ca. 7 km lang avonturenpad (groene pijl) en een ca. 6 km (blauwe pijl) lang stadspad dat drempelvrij is. De route begint in het centrum en loopt vervolgens door de “groene long” in het zuidwesten het Feriengebiet Uelsen in, naar de bosrijke gebieden in Höcklenkamp en eindigt na een wandeling van twee tot drie uur weer bij het oude stadhuis in het centrum van Uelsen. De routes zijn in beide richtingen bewegwijzerd.

Tip!
Wist u dat u uw smartphone als reisleider kunt gebruiken? Culture Call maakt het mogelijk! Acht audiostations en andere informatieborden wachten erop om onderweg ontdekt te worden. Leer interessante details over geschiedenis en natuur en ontdek onderweg uw nieuwe favoriete plekken. De gemeente Uelsen wenst u veel plezier!

Op de kaart

Geschichtspark Uelser Quellen - "GUQ"
Am Markt 7
49843 Uelsen
Deutschland

Tel.: +49 (0) 5942 / 209 29
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.