© Pixabay

Zwembad Schüttof

In een oogopslag

Genieten van de stralende hemel en zon.

In de open lucht en vergezeld door de zon genieten onze zwemgasten van hun uitje in zwembad Schüttorf. Tijdens de verbouwing enkele jaren geleden is er een kinderparadijs gebouwd met een peuterbad, waterspeeltuin en een grote speel- en modderbaan. De waterspeeltuin biedt alles wat het hart van een kind begeert met een waterspin, spuitpistool, jetstraal, waterparasol, watertunnel en fonteincirkel. Daarnaast is er een snelle glijbaan geïnstalleerd, die toekomstige gasten een behoorlijke adrenalinestoot zal geven. Het grote zwembad met een oppervlakte van 50 bij 25 meter is ideaal voor sportliefhebbers die baantjes willen trekken.

Om u na het zwemmen niet met honger naar huis te sturen, beschikt zwembad Schüttorf over een goed gevulde kiosk. Op het grote zonneterras kunt u een schaduwrijke plek zoeken en comfortabel kijken naar wat er bij het zwembad en in het kinderparadijs gebeurt. Er bevindt zich ook een grote luifel vlakbij, die kan worden gebruikt voor schaduw of als natuurlijk podium.

Op de kaart

FREIBAD Schüttorf
Graf-Egbert-Straße
48465 Schüttorf
Deutschland

Tel.: +49 5923 803801
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.