Vienna House Remarque Osnabrück

In een oogopslag

Sprookjesachtig genieten, sprookjesachtig slapen. Voel u goed in een moderne, lichte ambiance met mediterrane accenten - ideaal voor een korte vakantie. Naast het hotel strekt zich de schilderachtige oude stad van Osnabrück uit, met haar kleine straatjes en vakwerkhuizen. De 139 kamers en 12 suites van het hotel zijn in warme tinten ingericht en bieden ieder denkbaar comfort voor een ontspannen nachtrust. Vooral de bovenverdiepingen garanderen een mooi uitzicht over Osnabrück. Na een enerverende dag bieden de sauna, massagedouche en het solarium recreatie en ontspanning (massage dient gereserveerd te worden).
Puur genot in ons restaurant “Joseph”. Wij serveren een creatieve mix. Klassiek, seizoensgebonden specialiteiten, gezonde maaltijden,, tapas of exquisegerechten, - er is voor ieder wat wils. De uitgebreide wijnkaart en de attente bediening staan ​​garant voor een perfecte avond. De Haarlem Bar is de ontmoetingsplek voor iedereen die graag uitgaat.
Hier geniet u van een groot assortiment aan cocktails en digestiven. Onze wijnhandel Enoteca biedt u uw favoriete wijnen en culinaire geschenken, liefdevol verpakt "om mee te nemen".

Ontbijt kan geboekt worden voor 22 euro per persoon. Sauna is bij de prijs inbegrepen.
Gebruik van de openbare parkeergarage per uur 1,50 euro / maximaal tarief 15 euro per dag.
Een hond kost 15 euro per dag (en dient aangelijnd te zijn).
Gratis internet.
Aankomst vanaf 15.00 uur - vertrek voor 12.00 uur
Gratis annulering van individuele kamerreserveringen, behalve voor reserveringen van conferenties en groepen, is mogelijk tot 18.00 uur op de dag van aankomst.

De volgende annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op boekingen van quota voor conferenties/congressen en groepsreserveringen:
- Kamers van congres- en conferentietoewijzingen en van vooraf gereserveerde groepstoewijzingen kunnen kosteloos worden geannuleerd tot 14 dagen voor de dag van aankomst. Daarna wordt 90% in rekening gebracht per kamer en per nacht!
- Bij een toewijzing van 60 kamers of meer geldt een gratis annuleringsperiode van 4 weken voor aankomst. Dit geldt ook voor individueel toegankelijke kamers vanaf een dergelijk quotum.
Het hotel ligt in de milieuzone. Voor uw voertuig heeft u een groene milieusticker nodig

Op de kaart

Vienna House Remarque Osnabrück
Natruper-Tor-Wall 1
49076 Osnabrück - Innenstadt
DE

Tel.: (0049) 541 60960
Fax: (0049) 541 60960600
E-mail:
Website: www.viennahouse.com/de/remarque-osnabrueck/das-hotel/uebersicht.html

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.