Vienna House Easy Osnabrück

In een oogopslag

Het hotel ligt in het hart van Osnabrück, centraal naast het Schlosspark, de universiteit en de OsnabrückHalle. Verheug u op 108 stijlvol
en modern ingerichte hotelkamers en appartementen van 20 tot 36 m2, die gedeeltelijk met kitchenette en speciaal voor zelfverzorging en lange verblijven zijn ingericht en voldoen aan het comfort dat een moderne reiziger verwacht. Bovendien beschikt de accommodatie over een restaurant met een klein terras, een bar, een LIVING-room - uw ‘woonkamer’ en een ontspanningsruimte met sauna en fitness.

Het merk Vienna House staat voor hotels die een bijzondere geschiedenis vertellen en stijlvol design met een intieme sfeer koppelen.
Met uitzicht op de automobielgeschiedenis van de stad Osnabrück inspireert de legendarische sportcoupé Karmann-Ghia het interieurdesign,
dat met veel zorg voor detail meerdere designelementen uit de jaren 60 gebruikt.


Bushalte: OsnabrückHalle
 
Voor boekingen van contingenten voor evenementen/congressen en voor groepsboekingen gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

- Kamers uit congres- en evenementencontingenten en uit gereserveerde groepscontingenten zijn tot 14 dagen voor de dag van aankomst gratis te annuleren, daarna wordt 90% per kamer en per nacht berekend! 

- Voor contingenten vanaf 60 kamers geldt een gratis annuleringsperiode van 4 weken tot de dag van aankomst. Dit geldt ook voor afzonderlijk aangevraagde kamers uit een dergelijk contingent.  

Waarschuwing: het hotel ligt in de groene milieuzone. Voor uw voertuig heeft u de groene sticker nodig.

Op de kaart

Vienna House Easy Osnabrück
Neuer Graben 39
49074 Osnabrück - Innenstadt
DE

Tel.: (0049) 541 569540
Fax: (0049) 541 56954100
E-mail:
Website: www.viennahouse.com

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.