© Thomas Branse

Magistraal Münster

Je kijkt je ogen uit

Modern historisch Münster

Münster heeft alles. Een indrukwekkend historisch centrum met luxe winkels om je aan te vergapen. Een modern winkelcentrum en overdekt winkelcentrum met een gevarieerd aanbod aan luxe en budgetwinkels, bekende ketens en kleine zelfstandigen, diverse wijken met hun eigen sfeer, van authentiek tot hypermodern. De Kreativkai is een hip gebied aan de oude haven, het Pablo Piccassomuseum een bekend museum en de kerstmarkt bijna beroemd.

Winkelwonderland

Misschien biedt Münster wel het meest complete winkelaanbod van het Münsterland. Rondom de eeuwenoude Prinzipalmarkt vind je de winkels met luxe producten. Niet te betalen? Kijken is ook leuk. In de wijk Ludgeriviertel vind je de grote en bekende warenhuizen en het overdekte winkelcentrum de Arcade. Maar er is meer. Veel meer.

Otto-Pankok-Museum

Bad Bentheim

© Touristinformation Bad Bentheim

Dierentuin Nordhorn

Nordhorn

© CC-BY-NC | Tierpark Nordhorn GmbH/ Franz Frieling, Franz Frieling 48527 Nordhorn

Stad vol kunst en cultuur

Kunst, Cultuur en Architectuur worden in Münster met een hoofdletter geschreven. Er zijn meer dan tien musea, waaronder het bekende Pablo Picasso Museum en acht theater- en concertzalen. Het beroemde Städtische Symphonieorchester geeft regelmatig concerten. Daarnaast zijn er altijd wel tentoonstellingen en concerten. Münster combineert oude en moedige moderne architectuur. Gewaagd en bijzonder.

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek alle musea en het culturele aanbod van Münster. 

Al het moois van Münster

Münster is een ontzettend levendige stad met veel bijzondere winkels, wijken, historische gebouwen, theaters, musea, kunst, sculpturen, architectuur, hotels en restaurants. Je kan er rustig meerdere dagen doorbrengen. Bereid je bezoek voor: op deze kaart vind je alle bezienswaardigheden en interessante plekken van Münster. Voorpret gegarandeerd.

Overnachten in Münster?

Booking.com

Evenementen in Münster

Vier de start van het cultureel jaar in Münster tijdens het geliefde Schauraum dat begin september plaatsvindt of schuif aan voor het culinaire festijn Piazza voor de Erbdrostenhof.. Bezoek de bekende, druk bezochte kerstmarkt of een van de andere evenementen die in Münster plaatsvindt. Sportief? Doe mee aan de Volksbank Münster Marathon in september.

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek alle evenementen in Münster. 

© Münster Marketing
-

Tourist Info Münster

Heinrich-Brüning-Straße 7
48143 Münster
Deutschland

Tel.: + 49 (0)251 - 4922710
E-mail: info@stadt-muenster.de
Website: www.tourismus.muenster.de

Plan je reis naar Münster

Ik kom met de

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.