LWL Natuurhistorisch Museum

Westfaals Staatsmuseum met Planetarium | Münster

Fascinatie heelal: Het LWL Natuurhistorisch Museum met planetarium is een indrukwekkende plek om alle facetten van het heelal te leren kennen. Of het nu gaat om de overblijfselen van lang vergeten soorten of de eindeloze uitgestrektheid van de ruimte, het LWL Natuurhistorisch Museum met planetarium biedt zijn bezoekers een onvergetelijk kijkje in deze fascinerende werelden. Naast unieke objecten zoals 's werelds grootste ammoniet en de originele zwemmende dinosaurussen, die uniek zijn in Duitsland, zijn er ook indrukwekkende shows in het planetarium. Bekijk de wereld vanuit een ander perspectief en beleef deze prachtige planeet op een heel andere manier in het LWL Natuurhistorisch Museum in Münster.

Informatie over de rondleiding

Een rondleiding door de fascinerende tentoonstellingen en de verschillende wisselende speciale tentoonstellingen is mogelijk tijdens de aangegeven openingstijden.

Op afspraak zijn rondleidingen mogelijk.

Het eigen grote planetarium is een van de modernste planetaria in Europa.

Op de kaart

LWL Natuurhistorisch Museum
Sentruper Str. 285
48161 Münster
Deutschland

Tel.: +49 (0)251 59105
E-mail:
Website: www.lwl-naturkundemuseum-muenster.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.