LWL Museum voor Kunst en Cultuur

In een oogopslag

Het LWL Museum voor Kunst en Cultuur is tot ver buiten de grenzen van Westfalen bekend als een regionale identiteitsbouwer en heeft een bijzondere aantrekkingskracht.

Het museum toont werken van de Middeleeuwen tot de hedendaagse avant-garde en dompelt zijn bezoekers onder in de wereld van de kunst. Ook het uitgebreide kunsteducatie- en cultuurprogramma opent voor de gasten steeds weer nieuwe perspectieven op kunst en cultuurgeschiedenis. Hier kan de "magie van het origineel" live worden beleefd en krijgt de gast via verschillende exposities inzicht in 1000 jaar kunst.

Informatie over de rondleiding

Het LWL Museum voor Kunst en Cultuur biedt een uitstekend rondleidingsconcept. Op talrijke data kunnen belangstellendendeelnemen aan rondleidingen met verschillende thema's. De rondleidingen zijn gratis - alleen de toegangsprijs moet worden betaald. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20. Tickets zijn 30 minuten voor de rondleiding verkrijgbaar aan de kassa van het museum.

  • Overzicht van de inzameling: zaterdag en zondag, elke dag om 15.15 uur
  • ArtStories: Dinsdags om 15.00 uur.
  • Open ateliers: elke eerste zondag van de maand, 14.30 tot 17.30 uur.
  • Epoch Tour: Elke vrijdag om 14.30 uur.
  • Rondleiding door de conservator: elke 2e en 4e vrijdag van de maand van 14.00 tot 14.30 uur.

Op de kaart

LWL Museum voor Kunst en Cultuur
Domplatz 10
48143 Münster
Deutschland

Tel.: +49 251 5907-01
Fax: +49 251 5907-210
E-mail:
Website: www.lwl.org/LWL/Kultur/museumkunstkultur

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.