Picknickplaats Rieselfelder

In een oogopslag

De Rieselfelder is een van de populairste natuurbelevenissen in Münster. Verschillende uitkijkpunten en een uitkijktoren nodigen uit tot verkenning en bieden een prachtig uitzicht over het natuurgebied en zijn bewoners. En wat is een betere manier om van het uitzicht in Münsterland te genieten dan met een picknick in de natuur?

Bezoek informatie

De Rieselfelder zijn verdeeld in twee gebieden. In het noorden ligt het eigenlijke natuurreservaat, dat slechts beperkt toegankelijk is. In het zuiden is er een natuurbelevingsgebied dat vrij toegankelijk is. Hier zijn verschillende rondwandelingen, een uitkijktoren en geweldige uitkijkpunten met uitzicht op de prachtige natuur. De picknickplaats bevindt zich bij een van de observatiepunten. Deze is het hele jaar door vrij toegankelijk.

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.