Abenteuergolf Tecklenburg

Lekker actief in de natuur

Zin in een spannend spel? Zin in frisse buitenlucht? Zin om samen lekker actief te zijn in de prachtige natuur van het Tecklenburger Land? Met je gezin, vrienden, collega´s of met de hele familie? Dan is Abenteuergolf Tecklenburg wat je zoekt! Dit is geen gewone midgetgolf – vergeet die oude minigolfbaan uit beton – en het is ook geen golfparcours. Ga vooral zelf ontdekken wat het is maar we lichten hier alvast een tipje van de sluier op: er zijn zwerfkeien, omgevallen bomen, een waterrad en een heuse vijver die je vooral moet zien te omzeilen…

Abenteuergolf Tecklenburg is vol afwisseling

Abenteuergolf Tecklenburg kent 18 holes. Deze variëren niet alleen in thema maar ook in lengte, van negen tot veertig meter. Bij iedere hole ontdek je meer over de natuur, het landschap en de talloze mogelijkheden die het Tecklenburger Land biedt. Je bent hier dus niet alleen sportief bezig maar je steekt ook nog eens wat op over deze mooie en bosrijke streek. Bovendien maak je alvast een beetje kennis met andere leuke activiteiten die er zijn in de buurt. Voor als je nog energie over hebt…Het parcours is ruim opgezet en grotendeels opgebouwd uit natuurlijke materialen. Je speelt vooral op kunstgras of houten planken. Het is een uitdaging om zo min mogelijk slagen nodig te hebben want de hindernissen zijn heel divers. Hopelijk beschik je over een flinke dosis inzicht en behendigheid! Wie niet zo competitief is ingesteld kan zich installeren op het fijne terras bij de golfbistro.

Lekker rustig in de natuur

Voor de liefhebber – en wie is dat nou niet? – is er ook een barbecueplek te huur en als je wilt mag je bij Abenteuergolf Tecklenburg gewoon je eigen picknick meenemen. Er is ook goed nieuws voor je hond want die is hier van harte welkom! Ideale voorwaarden dus voor een gezellige en actieve dag samen in de buitenlucht.

Kijk voor meer informatie over Abenteuergolf Tecklenburg ook op de website en bekijk of download hier de actuele folder (Duits).

Toegangskaart(en) nodig?

Hier kun je ze makkelijk bestellen

Nog vragen over Abenteuergolf Tecklenburg?

Adres

Abenteuergolf Tecklenburg

Königsstraße 4

49545 Tecklenburg

Contact

Tel.: +49 (0)160 - 3046935

info@abenteuergolf-tecklenburg.de

Bezoek de website

Openingstijden

Hoogseizoen 30 april t/m 6 november
Naseizoen 7 november t/m 29 april

Entreeprijzen

Kinderen van 3 t/m 12 jaar € 6,00
Volwassenen (vanaf 13 jaar) € 8,00
Groepstarieven
Groepen vanaf 10 personen € 7,00 p.p.
Schooklassen t/m zesde klas € 5,00 p.p.
Schoolklassen vanaf zesde klas € 7,00 p.p.
Speciale gelegenheden
Kinderfeestje t/m 12 jaar met minstens 5 gasten (aanmelding vereist) € 5,00

Kletterwald Ibbenbüren
Zoek je het graag hogerop? Ben je toe aan een uitdaging?…

Lees verder

Kwaliteitswandelpaden: De Teutoschleifen
Dichte bossen en kleine paden, bizarre rotsformatie en te gekke uitzichten…

Lees verder

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met ontdekken

Met onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte!
Inschrijven en echte geheimen ontrafelen…